Duygu yüklü etkinlik

Duygu yüklü etkinlik

Yaman Egeli İlkokulu 4/D sınıfından şiir ve türkü dinletisi

Bandırma Yaman Egeli İlkokulu 4/D sınıfının düzenlediği ?Şiir ve türkü dinletisi? etkinliğinde duygulu dakikalar yaşandı.

/resimler/2018-5/14/0830399702339.jpg

Santral Kültür Merkezi´ndeki etkinliğin açış konuşmasını, etkinliği öğrencileriyle birlikte düzenleyen 4/D sınıf öğretmeni Metin Kurt yaptı. Kurt, şunları söyledi:

?Zaman nasıl da hızlı geçiyor değil mi? Daha dün gibi, minicik ellerini tutup yazı yazdırmaya çalıştığım, okulun ilk gününün heyecanıyla ağlayan küçücük öğrencilerim şimdi dördüncü sınıfı bitirip ortaokula başlama yolundalar?Bu hepsi birbirinden tatlı sevgili kuzucuklarım artık büyüdüler. Öğrencilerime her zaman doğruları, güzellikleri, sevgiyi, birbirlerine saygıyı, hoşgörüyü, paylaşmayı öğretmeye çalıştım. Onların pozitif, öz güvenli, sorumluluk sahibi bireyler olmaları için emek verdim. Umarım, gelecekteki yaşamlarında da her şey gönüllerince olur. Sevgili öğrencilerim, hepinizi çok seviyorum. Sizlerden başarılı ve ailelerinizin gurur duyacağı evlatlar olmanızı istiyorum. Bu şiir ve türkü dinletisi etkinliğimizde emekleri geçen herkese başta okul yönetimimiz olmak üzere değerli velilerimize ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.  Öğrencilerinize, çocuklarınıza inanın ve güvenin. Onların başaramayacakları hiçbir şey yoktur. Yolunuz açık olsun kuzucuklarım! Başarılar, güzellikler sizinle olsun!?

/resimler/2018-5/14/0831110796763.jpg

Sınıf öğretmeni Kurt´un, ?Anneler Günü? nedeniyle sahneye çağırdığı eşi Arife Kurt´a buket vermesinden sonra etkinliğe geçildi. Öğrenciler, birbiri ardınca çeşitli şiirleri seslendirdiler. Bu arada okulun İngilizce öğretmeni Beyhan Aktaş, Bedirhan Gökçe´nin, ?Sol Yanım Acıyor Anne?, Okul Müdürü Hikmet Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy´un, ?Küfe?, Erdek Çayağzı İlkokulu öğretmeni Eren Tüm, Aziz Nesin´in, ?Çocuğum? isimli şiirlerini okudu.

/resimler/2018-5/14/0831276422110.jpg

Etkinlik sırasında 4/D sınıf öğretmeni Metin Kurt da, bağlaması eşliğinde çeşitli türküleri seslendirirken alkışlandı.

Etkinliğin kapanış töreninde kısa bir konuşma yapan Kurt, ?Dört yıldır böyle bir etkinliği düşünüyordum. Bu hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyim? dedi.

Etkinlik, okul müdürü, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin, ?Erik Dalı? parçası eşliğinde birlikte oynamalarıyla sona erdi.

Etkinliğin sonunda okul müdürü Hikmet Yılmaz, 4-D sınıf öğretmeni Metin Kurt´a plâket ve çiçek verdi. Önder BALIKÇI

/resimler/2018-5/14/0831554547574.jpg



Anahtar Kelimeler: Duygu yüklü etkinlik
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli