Duyarlı vatandaş

Duyarlı vatandaş

Emekli Müşavir Teoman Tezel çevreciliği ile örnek oluyor.

Emekli Mali Müşavir Teoman Tezel bir zamanlar kalem tutup, hesapları yöneten parmaklarına şimdi toplumsal duyarlılık çerçevesinde çöp toplatıyor.

Paşa Kent`teki evinin çevresinde her gün özenli bir spor programı süreci çöp toplayan, çevreci Teoman Tezel, yaptığı toplumsal görevin hem sağlık hemde görsellik anlamında büyük önem arzettiğini belirterek her vatandaşın hiç olmazsa kendi çevresinde temizliğe karşı duyarlı olmasını istedi.

Teoman Tezel, Paşakent kale surları civarında gerçekleştirdiği temizlik çalışmasında özellikle görselliği bozan poşet, şişe ve petleri toplayarak doğaya önemli katkı sağlıyor.

Tezel, vatandaşların çevreyi kirletici davranışlardan kaçınmaları gerektiğini öğütleyerek  kirletici durumundaki vatandaşların görsel ve sağlık olumsuzluğu yanı sıra kırılan şişelerin son derece tehlike yarattığını söyledi.

Özellikle surlar bölgesinde kentin en güzel manzara seyri bulunduğunu söyleyen Tezel, bu güzelliği izlemek üzere surlar çevresine gelen vatandaşların kirliliği görünce yüz ifadelerini dahi değiştiğini söyledi.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli