Dürümle, 100. şubesiyle Türkiye’de büyümeye devam ediyor.

Dürümle, 100. şubesiyle Türkiye’de büyümeye devam ediyor.

Müşterilerinin yoğun ilgisine yanıt verebilmek adına hızla şubeleşmeye devam eden Dürümle 100. Şubesini Edremit Novada Alışveriş Merkezi’nde açtı.

2018 yılında kurulan ve Türkiye’nin sevilen markaları arasına giren Dürümle, 2020 yılında aldığı Mediterra Capital yatırımının gücüyle büyümesini sürdürüyor. Yenilikçi dürümlerini şu anda Türkiye’de 22 şehirde müşterileriyle buluşturan marka, Edremit Novada Alışveriş Merkezi’ndeki yeni restoranı ile 100 şubeye ulaştı. 

Yıl sonuna kadar 120 şubeye ulaşma hedefi

Markanın gördüğü ilgiden memnun olduklarını ifade eden Dürümle CEO’su Fatih Özçanak şöyle konuştu: “Restoranlarımızı her ay 1,7 milyon kişi ziyaret ediyor. Pazardan aldığımız yüksek beğeni ve talep ile yıl sonu için 105 restorana ulaşma hedefimizi 120 olarak güncelledik. Yurt dışında büyüme hedeflerimiz için de çalışmalarımız devam ediyor. Lezzetlerimizin tüm coğrafyalardaki tüketicilerin tercihlerine ve zevklerine hitap ettiğinin farkındayız. Bu nedenle, Türkiye'deki ölçeğimiz belirlediğimiz seviyeye ulaştığında markamızı yurt dışında da büyütmeye başlayacağız.”

Özel sos ve lavaş eşliğinde benzersiz bir tat

Ateş ızgarasında pişen etleri, kibrit patatesi ve çıtır lavaşı eşliğinde sos veya cheddar seçenekleriyle servis edilen Dürümle; Adana, Urfa, tavuk şiş gibi kebap ürünlerini kendine özel sos ve lavaşlarıyla sunuyor. Türkiye’de benzeri olmayan Cheddarlı Adana Dürümü, Özel Soslu Tavuk Dürümü ve daha pek çok dürüm çeşidi her gün beğeniyle tüketiliyor.

Dürümle Hakkında

2018 yılında kurulan, geleneksel Türk dürümünü yenilikçi bir yaklaşımla sunan Dürümle, kısa zamanda tüketicilerin beğenisini toplamış, bugün 22 şehirde 100  restorana ulaşmıştır. Geleneksel Adana-Urfa-tavuk şiş gibi kebap ürünlerini yenilikçi bir şekilde sunan Dürümle, Türkiye’de yeme – içme sektöründe kendisine yepyeni bir kulvar oluşturdu. Kendine özgü sosları, özel lavaş ekmeğine sarılı, ateş ızgarasında pişmiş etleri ve uygun fiyatlı menüleri ile her yaştan tüketicinin beğeniyle ziyaret ettiği bir marka haline gelmiştir.

2020 yılında Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından Mediterra Capital ile ortaklığa giden Dürümle, bu finansal ve stratejik destekle daha hızlı büyümeyi ve kurumsallaşma çalışmalarını dünya standartlarına taşımayı hedefliyor. Detaylı bilgi için www.durumle.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı