Dursunbeyliler geleneği bozmadı.

Dursunbeyliler geleneği bozmadı.

Güney Marmara Dursunbeyliler kültür ve dayanışma derneğinden bin kişilik lokma ve aşure hayrı

Bandırma'da Hacıyusuf Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde bulunan lokal çatısı altında sosyal ve kültürel etkinliklerini geçmişten geleceğe taşıyan "Güney Marmara Dursunbeyliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği" bugünde lokma ve aşure hayrı ile hemşehrilerini bir araya getirdi.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, Meclis üyesi Metin Ok, Aydın Yağar, Sıtkı Ağan, Saadet Partisi ilçe Başkanı Ekrem Süzen, AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, Büyükşehir Meclisi Ak Parti Grup sözcüsü M. Birol Şahin, Bandırma Belediye Meclis üyesi Metin Ok'un yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Güney Marmara Dursunbeyliler kültür ve yardımlaşma derneği Başkanı SMM İsmet Demirarslan, kentler arası birlik ve beraberlik dayanışmasının pekiştirildiği cemiyetlerinin, gelenek ve görenekleri yaşatma adına verilen çabanın önemine değinerek bu beraberliğin geçmişten geleceğe aktarılması adına katkıda bulunan herkese teşekkür ederken, yapılan organizasyona icabet ettikleri için Milletvekilİ, meclis üyeleri ve sevenlerine teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Dursunbeyliler geleneği bozmadı.
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı