Dursunbeyliler derneğinde İsmet Demirarslan güven tazeledi

Dursunbeyliler derneğinde İsmet Demirarslan güven tazeledi

Bandırma'da faaliyet gösteren "Dursunbeyliler Kültür ve dayanışma Derneği" genel kurulunu gerçekleştirdi.

Bandırma'da faaliyet gösteren "Dursunbeyliler Kültür ve Dayanışma Derneği" pandemi süreci ardından alınan takvimle genel kurulunu gerçekleştirdi.

Derneği Hacıyusuf Mahallesi, General Fevzi Çakmak Caddesinde bulunan olkalinde gerçekleşen programda önce lokma döktürüldü, şehirlerin hatırasına kuran okutuldu.

503 üyesi bulunan Dursunbeylilerin genel kuruluna 51 üye katıldı. Emekli Eğitimci Ali Kösem'in divan başkanlığında, Erdem Esendemir ve Mehmet Külahbastı'nın divan katipliklerinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan genel kuruldu faaliye raporu ve bütçeyi Başkan İsmet Demirarslan okudu, müzakere edildi ve oylanarak kabul edildi.

Başkan Demirarslan, Pandemi süreci dolayısı ile aktif bir performans sağlayamadıklarını açıklarken, arzu ettikleri performansı sağlamak adına ise 25 bin Dursunbeylinin yaşadığı Bandırma'da 50 kişi ile kongre yapmamak olduğunu söyledi.

Başkan Demirarslan, bu anlamdaki serzenişini daha çok hemşehrilerine dokunabilmek adına derneğe kayıt olunması, bu kongrelerin 1-2 bin kişi ile olması gerektiğinin altını çizdi.

Daha sonra yapılan seçimde İsmet Demirarslan, Ali Kösem, Mustafa Duran, Birtan Kaya, Hüseyin Dağ yönetim kurulu asıl üyeliklerini, İbrahim Ateş, Mustafa Demirtaş, Ramazan Yüksel, Erdem Esendemir ve Osman karakoç yedek üyeliklere,  Ali Derman, Durmuş Yıldız,Amet Çoban denetim kurulu asıl üyeliklerine, Mehmet Külahbastı, Rıfat Güldaş ve Ayhan Emektar ise denetim kurulu yedek üyeliklerine seçildiler.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false