Dürgen Erdek´te

Dürgen Erdek´te

TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen: ?Türkiye´nin öncü sivil toplum kuruluşuyuz?

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Genel Başkanı Hamza Dürgen, Erdek şubesini ziyaret etti.

Çanakkale Zaferi kutlamaları için genel merkez yöneticileriyle birlikte Çanakkale´ye gitmeden önce TEMAD Erdek şubesini ziyaret eden Dürgen, Erdek, Bandırma ve Biga yöneticileriyle görüşerek sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında ilk konuşmayı yapan TEMAD Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, emekli astsubayların gücünü ortaya koymak amacıyla ellerinden gelen çabayı harcadıklarını vurgularken, ?Dernekçilik zor iş. Gönül ve yürek işi? dedi. Eraslan, genel başkan Dürgen´in ziyaretinden memnun olduklarını belirtti.

TEMAD Biga Şubesi Başkanı Akif Kireç, 49 üyeye sahip bulduklarını belirterek, emekli astsubayların kademe ve tazminat sorunlarının çözülmesini istedi.

TEMAD Bandırma Şubesi başkan yardımcısı Dursun Bozkurt da, genel merkezin, emekli astsubayların çözümü için daha çok çaba harcaması gerektiğine işaret etti.

                       GENEL BAŞKAN KONUŞUYOR

TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen de konuşmasında, 96 şube ve 3 temsilciliklerinin bulunduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

?1984 yılında kurulan derneğimizin 35 yıllık bir geçmişi bulunuyor. Derneğimiz, hâlen 116 bin resmi dernek içinde, Türkiye´nin öncü bir sivil toplum kuruluşudur. Bizlere inanıp güvenerek göreve getirdiniz. Sizin güveninize layık olmak için çalışıyoruz. Yönetimi 211 bin lira borçla devraldık. Şu anda hiç borcumuz yok. Hiçbir mazeretin, başarının yerini tutamayacağı gerçeği doğrultusunda, emekli astsubayların sorunlarını çözmek amacıyla çaba harcıyoruz. Üyelerimizin mesleki sorunlarının çözümünü kendimize misyon edindik.?

Dürgen, Ankara´da, genel merkeze yakışır bir bina alınması için çalışacaklarını, bunun yanı sıra şubelerinin de rahat hizmet verebilmeleri için uygun binalara kavuşmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi. ÖNDER BALIKÇI

/resimler/2019-3/17/1937315411495.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek Dürgen
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli