Duralı, Oda esnafın beklentilerini karşılamıyor

Duralı, Oda esnafın beklentilerini karşılamıyor

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odasında Başkanlığa aday olan Ruhi Duralı, adaylığının mevcut yönetimin aslı görevinden uzaklaşmasını gösterdi.

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler odasında 12 Ocak`ta yapılacak genel kurul için başkan adayı olana Ruhi Duralı, adaylığının mevcut yönetimin asli görevinden uzaklaşmasını gerekçe gösterdi.

Duralı, 20 yıllık Başkanlık süreci içinde Bandırma şoförler odası üyelerinin çıkar ve menfaatlerini koruma noktasında önemli altyapı çalışmalarına imza attığını, oysa gelinen noktada yönetimin oda esnafının beklentilerine cevap vermekten uzak bir tutum içinde olduğunu söyledi.

Duralı, 12 Ocak`ta yapılacak genel kurul için gerekli ilan ve duyurunun yapıladığını, 890 a yakın üyesi bulunan hazurun listesinde naylon üyelerin yer aldığı gibi, gerçekten üye olupta listede bulunması gereken birçok oda üyesinin konğre hataları içinde yer alan ``Sehven`` mazeretine sığınılarak bazı isimlerin yazılmadığına dikkat çekti.

Ruhi Duralı, 12 Ocak`ta yapılacak konğre öncesi öncelikle hazurun listesindeki bu anti demokratik uygulama için gerekli itirazlarda bulunacaklarını, kongrede de oda çıkar ve menfaatlerini koruyarak üyesinin hak ve kukukunu gözetecek bir anlayışa sahip antarnetif yönetim listesi ile göreve talip olacaklarını söyledi.





ahmet kolay
7.01.2014 00:33:26
Seçimde başarılar diliyoruz.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı