Dünyadaki her şey, Kadın'ın eseridir

Dünyadaki her şey, Kadın

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel, El emeği, göz nuru kadınların yeni yıl alış veriş günlerini ziyaret etti.

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel, El emeği, göz nuru  kadınların yeni yıl alış veriş günlerini ziyaret etti.

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel rutin ziyaretlerine Bandırmalı bayanların ev ekonomilerine katkı amacı ile hazırladıkları yılbaşı alış veriş günlerini ziyaret etti.

Bandırmalı hanımlara başarı dileyen Oya Yücel, “kadına fırsat verildiğinde neler yapabildikleri yıl başı alışveriş günlerindeki stantlardan anlaşılacağı gibi başarısızlık şansı sıfırdır.” dedi.

AK Parti Bandırma Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel'in rutin ziyaretlerinin bir adresi de Edincik oldu. 

Edincik Muhtarı Kamil Eryılmaz ile gerçekleşen buluşmada, Eryılmaz'ın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini, Edincik'i  Başkan edası ile yönettiği için kendisini takdir ettiğini söyledi.

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel, Edincik Muhtarlığındaki sohbetinde, Osmanlı kasabası Edincik'in derin bir geçmişe sahip olduğunu göreve getirilirse Edincik'in tarihi dokusunu öne çıkartarak Trilye, Cumalıkızık, Gölyazı, İznik gibi ziyaret edilebilen bir adres olmasını sağlamak istediğini söyledi.

"Ahmet Sivaslı'nın adının geçtiği yerde mola vereceksin."

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel'in Edincik programında 2. adresi Esnaf ve Sanatkarlar odası ile Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Sivaslı oldu.

Muhtarlık görevleri dönemlerinde yolları kesişen Ahmet Sivaslı'nın  yeri doldurulmayacak sivil toplum kuruluşları içinde en uzun soluklu kimliğe sahip olduğunu vurgulayarak “Kendisini bir gönül adamı olarak sayıyor ve seviyoruz. İnşallah daha nice görevlerde yol arkadaşı oluruz.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Dünyadaki Kadın' eseridir
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı