Dünya Engelliler günü kutlanıyor.

Dünya Engelliler günü kutlanıyor.

Özel Zeynep Çetiner Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinden Belediye ye ziyaret.

 

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Zeynep Çetiner Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri ve bir gurup öğrencileri Belediye Başkan Yardımcımız Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti.

Özel Zeynep Çetiner Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Bandırma Belediyesinin ‘Her Kapak Bir Adım’ kampanyası için topladıkları kapakları Dursun Mirza’ya teslim ederek böyle bir kampanya başlattıkları için teşekkür ettiler. Bandırma Belediyesinin Engelsiz Bandırma projesinden bahseden Başkan Yardımcısı Mirza ‘Bandırmanın tüm yollarını tekerlekli sandalye ile kullanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz ve eksiklerimizi tamamlıyoruz. Engelliler derneği ile koordineli bir biçimde çalışan Belediyemize bağlı engelli masası ve buna ait eğitim merkezlerimiz bulunmaktadır. 

Engelli vatandaşlarımızı hayatın içinde yer almaları ve üretken hale gelmeleri için destek veriyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü şimdiden kutluyorum ve engelli vatandaşlarımızın bu özel gününde istiyorum ki engelli vatandaşlarımızın önündeki tüm engeller kalksın” diyerek temennilerini belirtti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek sorunlara çözüm bulma noktasında Belediye olarak üzerimize düşen görev ne ise yerine getirmeye çalışacağız dedi

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false