Dünya Şampiyonlarının Gözleri Dünyagöz´e Emanet

Dünya Şampiyonlarının Gözleri Dünyagöz´e Emanet

Dünya Göz, Spora ve sporcuya verdiğimiz desteği sürdürmeye devam edecek

Dünya şampiyonluklarıyla önemli başarılara imza atmış Türkiye Kick Boks Milli Takımı sporcularının göz muayeneleri Dünyagöz Bağcılar´da gerçekleştirildi. Türkiye Kick Boks Milli Takım baş antrenörü Cemal Dastan´ın da katılım gösterdiği göz muayenelerinin ardından açıklamalarda bulunan Dünyagöz Bağcılar´ın Başhekimi Op. Dr. Hakan Özkan, ?Özellikle kick boks gibi kafa ve göz bölgesine temasın yoğun olduğu sporlarda, travmaya bağlı göz problemlerinin oluşması sıklıkla karşılaştığımız bir durum. Bu bağlamda Türkiye Kick Boks Milli Takımı sporcularının göz muayenelerini gerçekleştirdik. Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak, sporcu göz sağlığına verdiğimiz önemle her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

/resimler/2018-10/5/1011531552323.jpg

Mücadele ettikleri tüm uluslararası platformlarda Türkiye´yi başarıyla temsil eden Türkiye Milli Kick Boks Takımı sporcuları Mahmut Göktaş, Can Ozbatur, Gizem Dastan, Eşref Kayabaş ve baş antrenör Cemal Dastan´ın göz muayenelerinin ardından açıklamalarda bulunan Dünyagöz Bağcılar´ın Başhekimi Op. Dr. Hakan Özkan, ?Kick boks, temasın sık olduğu ve gözlerde travmaya bağlı yaralanmaların oluşabileceği bir spor. Özellikle direkt olarak kafa ve göz bölgesine alınan darbeler ciddi problemlerin oluşmasına yol açabiliyor. Özellikle göz küresinin arka duvarını kaplayan retina adı verilen bölgede yırtıklar meydana gelebiliyor. Gözün en dış yüzeyinden, arka tabakalarına kadar gözün pek çok bölümünde ciddi görme kayıplarına varabilecek sorunların oluşması mümkün. Herhangi bir şikayet olmasa bile sporcularımızın yılda bir düzenli olarak detaylı göz dibi muayenelerini yaptırmalarını tavsiye ediyoruz. Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak sporcu göz sağlığı kapsamında ülkemize önemli gururlar yaşatmış Kick Boks milli takımımızın göz muayenelerini gerçekleştirdik. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteği sürdürmeye devam edeceğiz.? dedi.

Gerçekleştirilen göz taramaları sonrasında sporculara, sporcu göz sağlığının öneminin vurgulandığı seminer düzenlendi. Seminer kapsamında, sporculara kafaya yönelik darbe ve travmaların meydana getirebileceği rahatsızlıklar ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında:

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8.000 poliklinik ve 1.000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 25 ayrı noktada ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 300 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 2500´e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı merkezleri arasında yerini aldı. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep´te olmak üzere 11 ayrı ilde 20 şube ve yurt dışında Almanya´nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan´ın Tiflis, Azerbaycan´ın Bakü ve Hollanda´nın Amsterdam şehirlerinde olmak üzere 5 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye´nin Avrupa´daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya´nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2017´de İzmir´deki yeni merkez ile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye´de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ayrı yabancı ülkesinden yılda yaklaşık 96 bin hastaya hizmet veriyor.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli