Dramalı'dan hodri meydan

Dramalı

Edincikli Kasap Hüseyin Dramalı, Zeytin üreticisine özel indirim yaptı.

Dededen toruna Edincik'in ünlü kasap ailesi "CİHAN ET" zeytin üreticisi için "zor yılı" kolay kılmak için elini taşın altına koydu.

Edincik'in ünlü kasap ailelerinden Dramalılar'ın 2. kuşağı Hüseyin Dramalı, aile büyüklerinden aldığı destur ile ortak yaşamda kederinde, sevincinde paylaşılması gerektiğini öğrendiklerini, gelinen noktada bugün ocağına ateş düşen zeytin üreticisine bir nebze katkıda bulunmak adına işyerlerinde belli bir oranda indirim uyguladığını açıkladı.

Hüseyin Dramalı, "Edincikli zeytin üreticimiz çoluğu, çocuğu ile sabahın erken saatinde kalkar, günbatınca da zeytin ayıklamaya başlar, hasat döneminde iş kadar aşta önemlidir, Zeytin üreticimizin bu süreçte hertürlü hava muhalefeti ilede mücadele eder, o nedenle kendisine iyi bakmalı, iyi belenmelidir, tüm bu olumsuzlukları göz önünde bulundurduğumuzda birlikte yaşadığımız bu toplumda bizde CİHAN ET olarak kg'ı 60 tl olan Kıyma ve Hazır köfteyi 50 tl ye, kg'ı 65 tl olan Kuşbaşı ve Sucuğu 50 tl ye çekerek bir nebze olsun sofrasına katık olma kararı aldık." dedi.



Anahtar Kelimeler: Dramalı' hodri meydan
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı