Dr. Karpuz teşekkür belgesi ile ayrıldı

Dr. Karpuz teşekkür belgesi ile ayrıldı

41. Yıllık Hekimlik Hayatında uzun süre SSK ve Devlet Hastaneleri Baş Hekimliği görevinde bulunan Dr. Ethem Karpuz, Kaymakamlıkta yapılan mütevazı törenle görevinden ayrıldı.

Aslen Edincikli olan Dr. Ethem Karpuz SSK ve Bandırma Devlet Hastanelerindeki başarı dolu görev süresinin son bölümünde 17 Ocak 2019'da yeniden görevlendirildiği Bandırma Devlet Hastanesi Baş Hekimliği görevinden 15 Şubat 2021 bugün itibarı ile görev süresi sona ermesi dolayısı ile Bandırma Kaymakamlığında yapılan mütevazı tören ile hizmetleri karşılığı kendisine teşekkür belgesi verildi.

Bandırma Kaymakamlığındaki törende Kaymakam Günhan Yazar'ın yanı sıra Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Doğan hazır bulundu.

Kaymakamlıkta sunulan hizmet teşekkür belgesi ardından söz alan Dr. Ethem Karpuz, 41 yıllık Meslek hayatında, insan hayatına önem verdiğini, birlikte hizmet verdiği kamu görevlileri ile uyum içinde çalışarak Bandırma'da insan sağlığını en üst noktaya taşıyan teknik ve teknolejik olanakları, fiziki yapılarla yaşama katma çabası içinde hareket ettiğini söyledi.

Bu vesile ile geçmişten günümüze Görev aldığı yıllarda hayata geçirilen yapısal ve teknolejik gelişmelerde kendisine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Dr. Ethem Karpuz'un son 2 yıllık süre içinde Devlet Hastanesini, Üniversite bünyesinde araştırma hastanesi olmasına taşıyan önemli hizmetleri oldu.

Özellikle son bir yıldır Korona-Pandemi kapsamında büyük faydaları gözlenen 2 bin m2 ek bina, yeni hemodializ ünitesi, 3. basamak yoğun bakım ünitesi, 3 Basamak yoğun bakam KVC ünitesi, Anjiyo Grafik ünitesi ve bu ünitede bugüne dek 2 bin anjiyo 12 bay-pass yapıldı.

Bandırma Manşet ailesi olarak pozatif enerji ile hasta ve hasta yakınlarının beklentilerine çözüm odaklı insani yaklaşımı ile çevresine bıraktığı intiba dolayısıyla Dr. Ethem Karpuz'a teşekkür ederiz.



Anahtar Kelimeler: . Karpuz teşekkür belgesi ayrıldı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı