Dönmez, Kupa`nın sahibi oldu

Dönmez, Kupa`nın sahibi oldu

Etispor Bayanlar Masa Tenisi Turnuvasında Şampiyonluk kupasını Melike Dönmez kazandı.




Etispor Kulübünün İşletme mensubu olan üyelerinin kaynaşmasını
sağlamak ve kulüp üyelerine spor yaptırmak amacıyla düzenleyip,
İşletme Müdürü ve Etispor Kulübü Fahri Başkanı  Recep ŞEKERCİ ‘nin
30 Nisan 2013 Salı günü başlama vuruşuyla start alan, 15 yarışmacının
3 grupta mücadele ettiği Etispor Bayanlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında şampiyon belli oldu.

Etispor Yönetim Kurulunun bu yıl Voleybol Turnuvası ile birlikte eş zamanlı olarak ilk kez organize ettiği Bayanlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında tüm rakiplerini tek tek geçerek final oynamaya hak kazanan Mühendislik İşleri Birimini temsil eden Melike DÖNMEZ ile Destek Birimini temsil eden Gönül AK'ın çekişmeli geçen final mücadelesinde karşılaşmadan 2-1 üstünlükle ayrılan Melike DÖNMEZ, 2013 Yılı Bayanlar Arası Masa Tenisi Turnuvasının şampiyonu oldu.

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Sn. Recep ŞEKERCİ, Etispor Bayanlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında şampiyonluk ipini göğüsleyen Mühendislik İşleri Birimini temsil eden Melike DÖNMEZ'e şampiyonluk kupasını verirken; Mühendislik İşleri Birimi gerçekten güzel ölçmüş, biçmiş ve hesaplamış, güzel oldu. Tebrik ediyorum. Gerçekten Kurumdaki arkadaşlarımızın kaynaşması için güzel bir organizasyon, ilkini Etispor öncülüğü ile düzenledik. Başarılı da oldu. İnşallah yeni yeni organizasyonlar düzenleriz diyerek şampiyona kupasını verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Gönül AK, ikincilik kupasını İşletme Müdür Yardımcısı Süleyman ÇAĞLAR'ın elinden alırken, şampiyonayı üçüncü sırada tamamlayan Çisil ARSLAN'ın kupasını İşletme Müdür Yardımcısı Ayhan YILDIZ verdi.

Son olarak İşletme Müdür Yardımcısı ve Etispor Kulübü Başkanı Özgür SAÇ yaptığı konuşmada; Etispor Kulübünün, başta İşletme Müdürü ve Etispor Kulübü Fahri Başkanı Sn. Recep ŞEKERCİ'nin maddi ve manevi desteklerinin yanı sıra üye aidatları ile faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, bayan üyelerin, bayanlara yönelik sosyal aktivitelerin gerçekleştirilmemesinden dolayı dile getirdikleri şikayetlerini yönetim olarak düşündüklerini ve bayanlar arası masa tenisi turnuvası düzenlediklerini, bu vesileyle de söz konusu şikayetleri az da olsa ortadan kaldırmayı amaçladıklarını belirterek, bundan sonra da bu tür spor aktivitelerinin düzenleneceğini söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı