DİLEK SABANCI EĞİTİM ÖDÜLLERİ SAHİPLERİ İLE BULUŞTU

DİLEK SABANCI EĞİTİM ÖDÜLLERİ SAHİPLERİ İLE BULUŞTU

DİLEK SABANCI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’Nİ DERECEYLE BİTİREN İLK ÜÇ ÖĞRENCİ 50 CUMHURİYET ALTINI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sabancı Vakfı’nın eğitim alanındaki başarılarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği ödül programlarından biri olan “Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri”, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sonunda sahiplerini buldu. Merhum Sakıp Sabancı’nın teşviki üzerine Dilek Sabancı tarafından yaptırılan Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden ilk üç derece ile mezun olan öğrencilere toplamda 50 Cumhuriyet altını takdim edildi.

 

Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2019-2020 yılı mezunlarından okul birincisi Yağmur Tellioğlu’na 25, ikincisi Oğuzhan Kaba’ya 15 ve üçüncüsü Beyza Taşpınar’a 10 Cumhuriyet altını ve başarı sertifikaları verildi.

Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan ödül almaya hak kazanan öğrencilere verdiği mesajda, “Sabancı Vakfı, gençlerin eğitimine katkı sağlama hedefiyle, kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin her bölgesine eğitim kurumlarından öğretmenevlerine, öğrenci yurtlarından kültür merkezlerine kadar, aralarında Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de yer alan, 120’yi aşkın kalıcı eser kazandırdı. Eğitim-öğretim hayatınız süresince kazandığınız tüm yetki ve becerilerin bundan sonraki eğitim hayatınızda da devam edeceğine, çevresine duyarlı ve iyi bireyler olarak hayatlarınıza devam edeceğinize gönülden inanıyorum. Geçirdiğimiz bu zorlu pandemi sürecinde 2019-2020 eğitim-öğretim yılını büyük bir özveri ve başarı ile tamamladığınız için sizleri tebrik ediyorum. Sabancı Vakfı olarak mezunlarımızı başarılarından ötürü ödüllendirirken; onları yetiştiren Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin değerli öğretmenlerine ve ailelerine emekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 280 öğrenci mezun oldu. Sabancı Vakfı, Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda en yüksek puanı alan ve üniversiteye yerleşen üç öğrenciye lisans öğrenimleri süresince “Dilek Sabancı Başarı Bursu” veriyor.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli