Dilara Annesini bir demet çiçek ile uğurladı

Dilara Annesini bir demet çiçek ile uğurladı

Dün akşam Bursa`da hayata gözlerini kapatan Hemşire Suna Trabzonlu Çırpanlı bugün gözyaşları arasında uğurlandı






Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda eden Bandırma Devlet Hastanesi Hemşirelerinden Suna Trabzonlu Çırpanlı için bugün ilk tören devlet hastanesinde yapıldı.

Devlet Hastanesi morğ`undan alınan Suna Trabzonlu Çırpanlı`nın cenazesi Hastane çevresi ve mesai arkadaşlarının hazır bulunduğu veda programında dua edildi helallik alındı.

Ardından oturduğu mahalleye gelindi ve Cuma namazını mütakiben Sofuoğlu camiinde kılınan cenaze namazı ardından şehir mezarlığındaki ebedi istirahatğahına defnedilen Suna hemşirenin taziyelerini eşi Öğretmen Aytaç Çırpanlı ile küçük kızı Dilara kabul etti.


6 Yaşındaki Dilara büyük bir sogukkanlılık ile annesine yakışanı yaptı ve elinde getirdiği bir demek çiçek ile annesini son dakikaya kadar yanlız bırakmadı.

Küçük Dilara Kabristandaki törenin sonunda elinde getirdiği çiçeği mezara bırakıp annesine veda ederken duygu dolu anlar herkesi ağlattı.

Henüs yaşamının baharında sevenlerinden ayrılan Suna Hemşire`nin cenaze töreninde başta Eğitim ve Sağlık camiası olmak üzere büyük bir katılım oldu.







Deniz
30.06.2012 09:02:02
yüreği temiz insanların cenazesi böyle kalabalık olur, dökülen gözyaşları kendisine nur olsun, allah rahmet eylesin,

nefin
1.07.2012 19:03:23
16 yıl öncesinden tanırdım sevgi dolu bi yüreği vardı iyiler çok yaşamaz derlerya suna da yaşamadı.Allah anneciğine ve küçük kızına sabır versin...nurlar içinde yatsın....

ayşen kaymakçı
10.05.2013 18:49:45
sevgi dolu bi hemşireydi mekanı cenent olsun

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı