Devlet hastanesine 300 bin tl lik yoğun bakım ünitesi

Devlet hastanesine 300 bin tl lik yoğun bakım ünitesi

Dr.Yazıcı Sağlık hizmetlerinin nitelikli verilebilmesi, bu hizmeti verecek olan sağlık çalışanlarının donanımıyla doğru orantılıdır”




Devlet Hastanesi'ne yoğun bakım ünitesi 300 bin TL'ye mal olacak



Bandırma Devlet Hastanesi'ne 300 bin TL'lik yoğun bakım ünitesi kurulacak.

Hastane yöneticisi Op. Dr. Serdar Yazıcı, hastane bünyesindeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla gece-gündüz çalıştıklarını dile getirirken, Sağlık hizmetlerinin nitelikli verilebilmesi, bu hizmeti verecek olan sağlık çalışanlarının donanımıyla doğru orantılıdır” dedi.

Öncelikli hedeflerinin, hastanelerini sadece poliklinik hizmetlerinin verildiği bir konumdan çıkarmak olduğunun altını çizen Yazıcı, Bugüne dek, gerekli donanıma sahip bulunmasına karşın hastaların bir çoğu, ameliyat için Balıkesir ve Bursa'ya gönderilmiş. Oysa hastanemiz bünyesindeki ameliyathaneler, bu ameliyatlar için yeterlidir” diye konuştu.

Hastane bünyesinde 16 yataklı ikinci seviye yoğun bakım ünitesi kurulması konusunda çalışma başlattıklarını da açıklayan Yazıcı, bu ünitenin yatırım mâliyetinin yaklaşık 300 bin lira olduğunu, bu konuda kentimizdeki işadamları ve Odalardan destek beklediklerini belirtti.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı