Deva'dan "Şifa olsun"

Deva

Ayşegül Özdemir Başkanlığındaki Bandırma DEVA ilçe teşkilatı, Cumhuriyet meydanı yanı sıra, Edincik ve Aksakal'da aşure ikramında bulundu.

Başarılı parti başkanları içinde adından sıkça bahsettiren DEVA ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında aşure ikramını unutmadı.

DEVA ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyesi İlçe Nüfus Müdürlüğü yanında faaliyet gösteren DUMAN YEMEK SANAYİ, üstad Ergin Duman tarafından özenle hazırlanan Murarrem ayı AŞURE'si tadımlıktan öte bıraktığı damak tadı ile bir alan, bir tane daha istemesine neden oldu.

DEVA ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, manevi yönü tartışılmayan mübarek Muherrem ayı ananevi gelenekleri kapsamında gerçekleştirdikleri AŞURE etkinliğini Bandırma, Aksakal ve Edincik'te yaklaşık 2 bin kişiye ikramda bulunduklarını açıkladı.

Başkan Özdemir,"Allah kabul etsin bu gibi toplumsal dinamiğimizi ayakta tutup, birlik ve beraberliğimizin çimentosunu oluşturan geleneklerimiz bizim vazgeçilmezimizdir. Etkinliğimize tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız katkı vermiştir. özellikle Ergin Duman arkadaşımız, mesleğinin ayrıntılarını ortaya koyarak hazırladığı Aşuremiz, ikramda bulunduğumuz vatandaşlar tarafından çok beğenilmiştir." dedi.



Anahtar Kelimeler: ' " olsun"
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli