DEVA partisi çalışmalarına hız verdi.

DEVA partisi çalışmalarına hız verdi.

DEVA Partisi Bandırma İlçe Teşkilatı her hafta farklı köyleri ziyarette bulunarak Tarım Eylem Planını ve DEVA Partisi’nin politikalarını anlatmaya devam ediyor.

DEVA Partisi Bandırma İlçe Teşkilatı her hafta farklı köyleri ziyarette bulunarak Tarım Eylem Planını ve DEVA Partisi’nin politikalarını anlatmaya devam ediyor.

 

Yaklaşık 3 ay önce kırsal mahalleler ziyaretlerine start veren DEVA Partisi Bandırma İlçe Başkanı Av. Ümit Yaman Bal ve ilçe teşkilatı bu hafta Doğanpınar ve Külefli Mahallelerini ziyaret etti. Ülkenin içinde bulunmuş olduğu duruma eleştiriler getiren Ümit Yaman Bal "Bizler ülkemizin mevcut halinden rahatsızız. Plansız programsız bir yönetim anlayışı var. Özellikle Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtiğimizden beri ülke daha da kötüye gidiyor. 2018'de sayın Cumhurbaşkanı verin yetkiyi dövizle,faizle enflasyonla nasıl mücadele edeceğiz görün dedi. Halkımız yetkiyi verdi, etkiyi gördük enflasyon 3 haneli rakamlara çıktı, politika faizini düşürüyor piyasa faizi artıyor, doların ve mazotun gelmiş olduğu hali zaten anlatmaya gerek yok."dedi.

 

Partisinin 22 farklı başlıkta tarımdan ekonomiye, dış politikadan enerjiye, eğitimden kadın haklarına kadar çeşitli alanlarda eylem planları hazırladığını ifade eden Bal "Bizler eleştiriyoruz, sorunları tespit ediyoruz ancak somut çözüm önerilerimizi de sunuyoruz. Yarının Türkiye'si için iktidara geldiğimizde neler yapacağımızı her alanda hazırladığımız 1500 sayfanın üzerinde olan eylem planlarımızla süreye ve bütçeye bağlı olarak sistematik bir şekilde ortaya koyuyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Sahada çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Ümit Yaman Bal, köy ziyaretlerinin yanı sıra Bandırma'nın merkez mahallelerinde ve caddelerinde de çalışmalarını sürdürdüklerini, kapı kapı dolaşarak Kadın Politikaları başta olmak üzere ev ziyaretlerine de devam edeceklerini vurguladı.



Anahtar Kelimeler: partisi çalışmalarına verdi.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı