Dev maçın ardından ne dediler...

Dev maçın ardından ne dediler...

Nefes nefese geçen Banvit, Fenerbahçe maçı ardından ne dediler...







Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene: Çok zor bir maçı kazandık”

Bandırma'da, Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker'i uzatmada son saniyede Serkan'ın üçlüğüyle 91-88 yenen Banvitspor'un Baş Antrenörü Orhun Ene, Çok zor bir maçı kazanmayı başardık” dedi.

Tansiyonu çok yüksek ve mücadele anlamında çok sert bir karşılaşma oynadıklarını vurgulayan Ene, şu değerlendirmede bulundu:

İlk yarı ve üçüncü periyotta iyi oynamadık. Ancak mücadeleyi sonuna dek bırakmadık ve kazandık. Fenerbahçe Ülker'i yenmek kolay değil. Oynadığımız son iki maçı kaybederek çıktığımız bu maçı kazanmak zorundaydık.  Fenerbahçe önünde karakterli ve saygın bir takım olduğumuzu gösterdik. Çok zor bir lig oynuyoruz. Her takım, böyle inişli-çıkışlı grafikler çizebilir. Bu galibiyetle yeniden ritim ve moral bulduğumuzu düşünüyorum. Bu çıkışımızı önümüzdeki maçlarda da sürdüreceğimize inanıyorum. Karşılaşmada çok iyi mücadele veren Fenerbahçe de galibiyeti hak etti. Onlar da Ertuğrul Erdoğan hocayla birlikte toparlandılar. Onları da mücadeleleri nedeniyle kutluyorum.”



Fenerbahçe Baş Antrenörü Erdoğan: Genelde oyunun hâkimiydik ama kaybettik”

Bandırma'da, Banvitspor'a son saniyede yediği basketle yenilen Fenerbahçe Ülker'in Baş Antrenörü Ertuğrul Erdoğan, Genelde oyunun hâkimi bizdik ama kaybettik” dedi.

İyi mücadele ettikleri maçı neden kaybettiklerinin analizini kendi içlerinde yapacaklarını belirten Erdoğan, Banvitspor'u da kutladı.



Banvitspor oyuncusu Serkan Erdoğan: Kazanmaya ihtiyacımız vardı”

Fenerbahçe Ülker'i, uzatmanın son saniyesinde attığı üçlükle devirerek, Banvitspor'un bir zafere imza atmasını sağlayan Serkan Erdoğan, Kazanmaya ihtiyacımız vardı” dedi.

Karşılaşmada çok iyi bir savunma yapamamalarına karşın son ana dek iyi mücadele örneği vererek kazandıklarına dikkati çeken Erdoğan, son saniyede attığı üçlüğü anlatırken, Kolay bir atış değildi. Çok mutluyum” diye konuştu.



David Emil Andersen: Üzücü bir yenilgiydi”

Banvitspor yenilgisini değerlendiren Fenerbahçe Ülker'in yabancı yıldızı David Emil Andersen, Üzücü bir yenilgi aldık” dedi.

Karşılaşmanın denk bir mücadele şeklinde geçtiğine işaret eden Andersen, Son saniyede Serkan Erdoğan'ın üçlüğünü değerlendirirken de, Aslında o pozisyonda çok iyi savunma yaparak, zor atışa zorladık ama biraz da şans sonucu topun, potaya girmesini engelleyemedik” diye konuştu.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false