Destek Eğitim Kurs Merkezi açıldı

Destek Eğitim Kurs Merkezi açıldı

Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kurs Merkezi’nin resmi açılışı yapıldı.

Açılışa Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Başsavcı Cüneyt Daşdan, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, meclis üyeleri, Oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaf odaları başkanları, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Saadettin Çay ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Açılış töreninde CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve eğitimci Bandırma Belediyesi meclis üyesi Fatma Salı Karabacakoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye gelen Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun şunları söyledi:

“Yaklaşık 1,5 yıldır hizmet veren 5 katlı, 8 derslikli bu binamızda müzik ve bilgisayar odalarımız bulunuyor. Halen 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin yanı sıra lise mezunu ve liseyi bitirip üniversiteye giremeyen toplam 600 kişiye eğitim-öğretim veriyoruz. Bu kapasiteyi daha da artırıp, bin kişiye ulaştırmayı planlıyoruz. Atatürkçü, çağdaş ve demokrat bir kentte yaşıyoruz. Seçim öncesinde vatandaşlarımıza sözünü verdiğimiz gibi halen 300 öğrencinin bulunduğu iki kreşimizi de hizmete soktuk. Önümüzdeki günlerde temelini atacağımız Malta Deresi projesini bir yıl içinde tamamlayacağız.”  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Destek Eğitim Merkezi açıldı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı