Derin acı

Derin acı

Denizde boğulan Sanayispor futbolcusu hayatını kaybetti

Tarifsiz acıya neden olan Marmara ilçesi, Çınarlı mahallesi plajında meydana geldi. B ve eğitim yaşamını andırma Sanayispor'da sol açık olarak forma giyen Serhat Birincioğlu (19) serinlemek için girdiği denizden hayatını kaybetmiş olarak çıktı.

Acı olay Marmara İlçesi Çınarlı Mahallesi plajında meydana geldi. Yaz sezonunu değerlendirmek ve tatil yapmak amacı ile Çınarlı'da bulunan genç futbolcu akşam saat 20.oo sularında girdiği denizde boğulmak surati ile hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre yüksek ögrenimi için Üniversite sınavlarına hazırlanan Serhat Birincioğlu'nun beklenmedik vefatı başta ailesi olmak üzere doğup büyüdüğü Sarıköy, Gönen ve futbol dünyasında büyüj acılara neden oldu.

Marmara Cumhuriyet savcılığı Çınarlı plajında meydana gelen müessif olay sonucu Serhat Birincioğlu'nun cenazesini kesim ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumana gönderdi.

Genç futbolcunun cenaze törevi için hazırlanacak program Adli tıp sonucuna göre belirlenecek

SERHAT BİRİNCİOĞLU KİMDİR ?

Gönen Sarıköy eşrafından Ümran & Recep Birincioğlu'nun 2 evlatları olarak 2001 yılında dünyaya gelen Serhat Birincioğlu, yapı ve konum olarak günümüz koşullarına göre iyi bir eğitim almak üzere gelinen Gönen'de Işıl İpek İlk Öğretim Okulunda başladığı eğitim yaşamını, futbol sevgisi ile örtüştürünce Gönen'in sarı lacivertli ekibi Tayfunspor bu ayrıcalığı fark edip kendisine ilk filiz futbolcu lisansı çıkarttı.

Tayfunspor'un tüm kademelerinde forma giyen genç oyuncu daha sonra lise eğitimi için gittiği  Mirciler Turizm Anadolu Ticaret Meslek lisesini bitirdi.

Futbol'a olan tutkusunu daha üst noktalara taşımak adına Tayfunspor A kadrosundan sonra Gönen Belediyespor ve Bandırma Etispor'a geçti.

Serhat Birincioğlu, 2019-2020 futbol sezonu için bir üst lig planı içinde olan Bandırma Sanayispor'a geçti ve sol açık olarak forma giydiği Kırmızı Mavili ekipte şampiyonluk hesaplarını nöans farkı ile kaybetti.

Çevresine çabuk uyum sağlayan, kendine olan özgüveni ve çevik yapısı ile futbol dünyasının aradığı nitelikleri taşıyan Serhat Birincioğlu, bir tarafta futbol aşkı, diğer tarafta eğitim ve gelecek hesapları yaparken yorgun düşlerini hem değişim, hemse tatil ve motivasyon toplama adına sezonluk olarak gittiği Marmara- Çınarlı'da yaşanan müessif olay sonucu yaşamını kaybetmesi başta ailesi ve yakınları olmak üzere, futbol dünyasında gerek aynı forma içinde bulunduğu, gerekse rakip olarak karşı karşıya kaldığı sevenlerinin yüreğine kor bıraktı.



Anahtar Kelimeler: Derin
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli