Deneme sürüşü felaketle son buldu.

Deneme sürüşü felaketle son buldu.

Erdek yolundaki ölümlü kazanın kimlikleri açıklandı.

Bugün Bandırma Erdek Karayolu 12. km de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi ise yaralanmıştı. 

Düzler Mahallesi, Hürriyet caddesi kavşağında virajı alamayarak şerampole uçan 10 U 3118 plakalı otomobil üzerinde başlayan kurtarma çalışmaları, Bandırma Devlet Hastanesinde devam ederken, kazada özel otomobilin ön koltuğunda oturduğu öğrenilen Erman Uzan (28) için çabalar sonuç vermedi.

Aslan Manyas'lı olup, Manyas'ta Oto tamircisi olarak çalışmakta olan 3 aylık evli Erman Uzan'ın vefat etmesi Manyas'ı mateme boğdu.

Kazada hayatını kaybeden Erman Uzan'ın 94 gün önce 11 Ekim'de Dilek Uzan ile hayatını birleştirdiği öğrenildi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Şükrü Doğan'ın evli ve bir çocuk babası olup, Manyas'ta Tedaş'ta görevli olduğu belirlendi.

Kazanın 3 ismi ise aslen Manyaslı olup Bandırma'da yaşayan Selahattin Karaman (21) olduğu öğrenildi.

Gençlerin kaza yaptıkları 10 U 3118 plaka sayılı özel otomobili satın almak üzere deneme sürüşü için Erdek yolunu tercih etmeleri, telafisi mümkün olmayan acı kaderin ağlarının örülmesine neden oldu.

Erdek Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yetki alanı içindeki kazaya ilişkin soruşturmayı genişletirken, kazada hayatını kaybeden Erman Uzan için Manyas'ta cenaze hazırlıkları başladı.



Aydın KÜÇÜK
13.01.2020 11:39:23
Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun.

Anahtar Kelimeler: Deneme sürüşü felaketle buldu.
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı