Demokrat Parti'de kongre

Demokrat Parti

Ataç'ın Başkanlığındaki DP'de kongre

Demokrat Parti Genel Merkez tarafından yapılan görevlendirme ile Demokrat Parti Bandırma İlçe Başkanlığını üstlenen Mustafa Ataç ilk kongresini yapıyor.

Bandırma'da bir süredir  aktif olmayan Demokrat Parti ilçe teşkilatı Mustafa Ataç başkanlığında yeniden kurularak faaliyetlerine başlamıştı.

İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Ataç güncellenen yeni kayıtlarıyla 27 Eylül 2020 tarihinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de ilçe kongresinin yapılacağını belirtti ve kongreye Ankara merkez olmak üzere Balıkesir ve çevre İllerdeki Demokrat Partililerin kongreye katılmalarının beklendiğini söyledi.

Bursa İktisat Fakültesi İşletme Bölümü Mezunu olan Bandırma’nın tanınmış iş adamlarından Mustafa Ataç, 1970 yılından beri beyaz eşya ticaretiyle iştigal etmişti. 1994-1999 yıllarında Bandırma Ticaret Odası Meclis Üyeliği, 1991-1994 yılları arasında DYP Belediye Meclis Üyeliği ile Adalet Partisi gençlik kollarında görev almıştı.

Bugüne kadar A.P,  DYP, ve Demokrat Parti’nin çeşitli kademelerinde yer alan Ataç, Demokrat Parti İlçe Başkanlığı görevini de başarıyla sürdürmesi bekleniyor. Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: Demokrat Parti' kongre
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı