Demokrasi nöbetinde konuştu

Demokrasi nöbetinde konuştu

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel: ?´Memleketin hep beraber değerini bilelim?

Bandırmave Erdek´te, Fettullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların " Demokrasi Nöbeti" sürüyor.

/resimler/2016-7/24/1322240871067.jpg

Bandırma´nın yanı sıra vekalet ettiği Erdek´te Cumhuriyet alanında düzenlenen Demokrasi nöbetlerine eşlik eden Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma´da yaptığı alan konuşmasından, "Vatanımıza, bayrağımıza, minarelerde okunan ezanımıza,  rengini şehitlerimizin kanından alan beyaz ay yıldızlı al bayrağımıza, birliğimize- beraberliğimize göz diken hainlere, alçaklara devletimiz, milletimiz, sizler hep beraber, taviz vermeyeceğiz inşallah." dedi.

/resimler/2016-7/24/1323044778133.jpg

Binlerce kişinin bayraklar sallayarak dinlediği konuşmada Kaymakam Sonel, şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın başkomutanımıza sıkılan kurşun, devletimizi temsil ettiği için hepimize sıkılmıştır. Bunu asla unutmayın. Önemli olan cumhuriyettir, önemli olan vatandır. Yüce Mevlam bu memlekete, bu şehitlerimize,  gazilerimize, emek veren milletimizin en ufak tırnağına bile taş değdirmesin. Allah, iyilerle karşılaştırsın.  Bu memleket kolay kazanılmadı. İçte dışta hainler olmuştur. Olacaktır. Biz birlik ve beraberlikle bunlara fırsat vermeyeceğiz. Bu vatan kolay mı kazanıldı? Sakarya´da, Çanakkale´de yurdun dört bir köşesinde nice şehitler verdik. Geçmiş yıllarda nice anaların, babaların, yürekleri yandı. Bandırma´da 36 şehit ailemiz var. 100 den fazla gazilerimiz var. Yaşayan 7 Kore gazimiz var.  15 OHAL gazimiz var.  Kolay mı, bunların canına kıymak,  zarar vermek? Hepinizin çoluğu çocuğu var. Kim, çocuğunun canının yanmasını ister? O yüzden aman ha aman oyunlara gelmeyin. Memleketin hep beraber değerini bilelim. Bu meydanları Sayın Cumhurbaşkanımız terk etmeyin dedikçe, devamlı buradayız. Devamlı burada olacağız. Vatan var vatan. Hainlerle, alçaklarla mücadele edeceğiz."

"O yüzden çürükler ayıklanacak. Asker yine bizim askerimizdir,  ocaktır orası.  Emniyet bizim emniyetimizdir. Kimse kusura bakmasın. Devlet daireleri içindeki kurumlarda çürükleri temizleyeceğiz arkadaşlar.´´ Ahmet PESEN

/resimler/2016-7/24/1323297122364.jpg



Anahtar Kelimeler: Demokrasi nöbetinde konuştu
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false