Demirören, 2. Lig temsilcilerini dinledi

Demirören, 2. Lig temsilcilerini dinledi

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, kurulma hazırlıklarını sürdüren 2. Türkiye Ligi Kulüpler Birliği temsilcilerini kabul etti.





Futbol
Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, kurulma hazırlıklarını sürdüren 2. Türkiye Ligi Kulüpler Birliği temsilcilerini kabul etti.


Birliğin kurulması için çaba harcayan Altay Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok,  Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Ünyespor Kulübü Başkanı Ali Bayraktar ve Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Mehmet Öztürk'ü dinleyen Demirören, 2. Lig Kulüplerinin sorun ve isteklerini not aldı.

Toplantıyla ilgili  bilgi veren Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, şunları söyledi:

Bir süre önce, Altay Kulübü'nün önderliğinde altı 2. Lig Kulübü, ilk toplantısını İzmir'de yaparak, birlik kurma çalışmalarını başlatmıştı. Bu altı kulüpten, İskenderunspor'un dışında beş kulüp olarak, Federasyon Başkanımızı ziyaret ederek, kendisine hem başarılar diledik, hem sorun ve isteklerimizi dile getirdik. Bunlar arasında, 2. Türkiye Ligi takımlarına, İDDAA'da her hafta yer verilmemesi, bu oyunda, 2. Lig Kulüplerinin harcamalarının çok daha fazla olmasına karşın 3. Lig Kulüpleri ile aynı ödemenin yapılması ve 2. Lig Kulüplerinin alt yapı tesislerinin gerçekleştirilmesine Federasyonun destek vermesi yer alıyordu.”

Gülmezgil, 2. Lig Kulüpleri Birliği'nin kuruluş hazırlıklarının sürdüğünü, birliğin tüzük ve diğer yasal zorunluluklarının, İskenderunspor Kulübü hukukçuları tarafından hazırlandığını, bundan sonraki toplantılarının, Diyarbakır'da, Diyarbakırspor Kulübü'nün ev sahipliğinde  nisan ayının ikinci haftasında yapılacağını sözlerine ekledi.  




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli