Demirhan da Rotasyona Tabi Tutuldu

Demirhan da Rotasyona Tabi Tutuldu

BakanlıKÇa "Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Yer Değiştirme Suretiyle Atanmaları Hakkında Yönetmelik" Resmi Gazete`de yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı`nca "Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Yer Değiştirme Suretiyle Atanmaları Hakkında Yönetmelik" Resmi Gazete`de yayımlandı.

Yönetmelik, taşra teşkilatı yönecilerinin hizmette verimliliklerini artırmayı hedefliyor. Yönetmelik, taşra teşkilatında il milli eğitim müdür yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürü ile il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürü kadrolarında asaleten görev yapanları kapsıyor. Bandırma Milli Eğitim Müdürü Demirhan`ın da önümüzdeki günlerde ilçedeki görevinden ayrılması bekleniyor.

Demirhan, 2003 yılında ilçede göreve başladı. Aradan geçen 10 yıl içerisinde çeşitli projelere de imza atan Demirhan`ın öne çıkan projeleri arasında ülke genelinde de uygulamaya koyulan "Ben değerliyim" projesi de yer alırken, 2005 yılında, "BandırmaOkuyor", 2006 yılında, "Ben Değerliyim", 2008 yılında, "Milli Eğitim Festivali" yer aldı.

2008 yılında yine bir ilk olan "Liseler Vadisi" projesini gündeme getiren Demirhan`ın bu projesi 2013 yılında yatırım programına alındı. Program içerisinde 8. sırada yer alan projenin her aşaması ile hazır olması sebebiyle birinci gruba alındığı öğrenilirken, projenin ihale aşamasına geldiği bildirildi. Demirhan görev yaptığı süre içerisinde ilçeye 13 okul ve ek bina kazandırdı.



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu