Demiraslan´dan teşekkür ziyareti

Demiraslan´dan  teşekkür ziyareti

Seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri kapsamında esnaf temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri kapsamında esnaf temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

/resimler/2018-7/11/1720137104340.jpg

?Sorumluluğumuz büyük, başarıyı arttırmak istiyoruz?

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, ilk teşekkür ziyaretini, seçim startını verdikleri Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kuşçu´ya gerçekleştirdi. Seçim döneminde kendilerine gösterdikleri desteklerden ötürü çok teşekkür eden Demiraslan, ?Seçim çalışmalarına sanayiden başladık ve bize çok uğurlu geldi. Seçim sonrası ilk ziyaretimizi de sizlere gerçekleştirelim istedik? dedi.  Türkiye Cumhuriyeti 1. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez yönetiminin Balıkesir´in başarısından çok mutlu olduğunu ifade eden Demiraslan, ?Herkesin gözü Balıkesir´in üzerindeydi. Birlik beraberlik içerisinde, teşkilatlarımızın büyük emeği ve tabii ki de halkımızın büyük desteğiyle 5 milletvekili çıkarmayı başardık. Başkanımız Erdoğan, Balıkesir´in aldığı başarıdan dolayı bizi kutladı. Sorumluluğumuz büyük biz başarıyı daha da arttırmak istiyoruz? diye konuştu.

Halkın, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti´ye verdiği desteğin karşılığını verme zamanı olduğunu vurgulayan Demiraslan, "Şimdi de milletimize hizmete devam etme zamanı." ifadelerini kullandı.

/resimler/2018-7/11/1720401792379.jpg

Demiraslan: ?Sorunlar çözüme kavuşacak?

Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kuşçu, Başkan Demiraslan´dan organize sanayi bölgesiyle entegre bir sanayi sitesi kurulması için destek istedi.  Savaştepe Yolu üzerindeki Organize Sanayi Bölgesi karşısında yer alan 2 bin 400 dönümlük alan için gerekli başvuruları yaptıklarını ve Kuvayi Milliye Yapı Kooperatifi kurduklarına dikkat çeken Başkan Kuşçu, ?Odamıza kayıtlı 600 üyemizin yer konusunda başvurusu var. Organize sanayi bölgesindeki fabrikalara destek olmak amacıyla mini fabrikalar yer alacak ve istihdama büyük katkı sağlayacak bu projeye desteklerinizi bekliyoruz? dedi. Teşekkür ziyaretlerine Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin´i ziyaret ederek sürdüren Demiraslan, Balıkesir şehir içi ulaşımıyla ilgili sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Şoför esnafının sorunlarını da tek tek dinleyen Demiraslan, sorunların çözümü noktasında gerekli temasları sağlayacaklarını söyledi. Son ziyaretini Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Seçim sürecini değerlendiren Başkan Demiraslan, esnaf temsilcilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

/resimler/2018-7/11/1721131636755.jpg



Anahtar Kelimeler: Demiraslan teşekkür ziyareti
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli