Demiraslan ?Bandırma bizim göz bebeğimiz?

Demiraslan ?Bandırma bizim göz bebeğimiz?

Demiraslan; ?BİZİM GÜNDEMİMİZDE BİR ERKEN SEÇİM YOK.?

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin konuğu olan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demirarslan, Balıkesir´deki çalışmaları hakkında bilgi vererek gündeme dair açıklamalar yaptı. Bandırma´nın kendileri için ?Gözbebeği? olduğunu belirten Demirarslan ?Bandırma bizim için önemli bir ilçe salonumuz doldu taştı bu açıdan mutlu olduk. Oda başkanları STK´ların gelmiş olması bizi mutlu etti. Önceki dönem milletvekilleri ve başkanların gelmesi de bizi mutlu etti. Bizim koltuk sevdamız yok, bunu burada da görmekten mutlu olduk. Yeni bir süreçteyiz genel merkezimiz buna yeni atılım diyor. Milletimize nasıl daha çok ulaşabiliriz, dertleriyle dertlenebiliriz? Yapılan değişiklikleri tamamen oyuncu değişikliği olarak görüyoruz. Bunu yaşanıyor, bunu yapmak zorundayız. Büyükşehir Belediyesi´nde bir değişim yaşadık. Zekai Başkanımızla birlikte ilçe ilçe geziyor teşkilatımız ve muhtarlarımızla buluşuyoruz. Tartışacağız neyi ihmal etmişiz bunlara bakıyoruz, bunlarla müdahale edeceğiz. Bandırma´ya da diğer ilçelere de en iyi hizmeti nasıl sunarız bunu yapacağız. Bunun gayreti içinde olacağız.? dedi.

Tek aday konusunda genel merkezin prensip kararı aldığını aktaran ancak bazı yerlerde bu kuralın uygulanmadığını belirten Demirarslan ?Tek adayla seçime gidilmesi konusunda genel merkezimiz prensip kararı aldı. Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var tabii ki genel merkezin takdiri. 2019 çok önemsiyoruz. Ayrıştırma olmamalı ülkenin de birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bundan sonraki dönemde vatandaşa rağmen bir şey yapmayız vatandaşın fikri alınır istişare edilir ve ona göre hareket edilir.? diye konuştu.

/resimler/2017-12/4/1404547033899.jpg

?BİZİM GÜNDEMİMİZDE BİR ERKEN SEÇİM YOK.?

AK Parti´nin her zaman Atatürkçü olduğunu savunan Demirarslan ?Biz her zaman Atatürkçüyüz. Bütün vatandaşımız kucaklayacak şekilde çalışmalarımızı ayırt etmeden yapıyoruz. Hep beraberiz kimseyi ayır etmemeliyiz. 2003 yılının başında gençlik kolları il başkanı olarak siyasete ilk adımımı attım. Güzel çalışmalara imza attık genel merkez en aktif gençlik kolu seçmişti. 20 Belediyeye de talibiz.  Zamanı iyi değerlendirmemiz lazım. Kongreleri bitirmemiz lazım. Balıkesir´den bakan çıkartamamak bizim eksiğimiz.  Biz konuya yaşanabilir bir kent gözüyle bakıyoruz. İzmir Büyükşehir çokta yakışan bir şehir değil. Önemli olan hizmetin ulaşabilmesi. Biz hizmeti getirebiliyor muyuz önemli olan bu. Daha önce ilçe belediyeleri hizmet götürmekte sıkıntı yaşanıyordu. Bandırma´da hak ettiği hizmeti alacaktır. Öncelikle kongreler öncesinde tek tek ilçelerimizi dolaştık ziyaretler yaptık esnafımızla görüştük neden eksiğiz sorusunu sorduk işin temelinden başladık. Teşkilatlarımızla ilgili düzenlemelerimizi yaptık. İkinci adım mahalle ve sandık başkanları bunun ardından sistemli bir çalışma içerisine gireceğiz. Daha çok halkın içinde olmamız lazım . Tüm halkı kucaklayarak ayrıştırmadan ulaşarak onara ulaşarak gönüllerini almak. Hizmetin telafisi vardır. Özür dilenir yapılır. Gönül kırılırsa bunun telafisi çok güçtür. Biz 16 yıllık bir partiyiz 15 yıldır ülkeyi yönetiyoruz. Tüm Türkiye´yi kucaklıyoruz. Bizde de başı açığı da kapalısı da var. Teşkilat olarak belki bizim eksiğimiz vardır. Özelikle genç seçmene yönelik çalışmamız lazım. 2002 öncesini yaşamadığı için bilmiyor.? diye konuştu.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli