Değirmen yolu baş ağrıttı.

Değirmen yolu baş ağrıttı.

Susurluk Değirmen yolu sakinleri 21.yy da çamur yolda, çamursuz, güzel günler beklentisi sürüyor.

        Burası Balıkesir’in güzel ve şirin kasabalarından meşhur Susurluk kasabasının şirin görünebilen tüm sokaklarından bir örnek sokak. Bu yüzyılda Susurluklu vatandaş böyle çirkin her tarafı taşlı tarla gibi olmuş çizmesiz ve araçları ile bu sokağı adı Yeni mahalle olmasına rağmen Değirmen yolu sokağı bölge sakinleri kullanamıyorlar. 

Şikayet ve yol yapım talep isteklerini mahalle muhtarına Belediye Meclis üyelerine ve Belediye Başkanlığına ilettikleri halde yağmurlu kış günlerinde bu yolun çilesini çekiyorlar. 

        Ulusal ve yerel basın olarak tarafımıza da kendilerinin yardım için müracaat eden Değirmen yolu sokağını kullanmak zorunda olan Susurluklu vatandaşların talepleri doğrultusunda istek ve mağduriyetlerinin giderilesi için bu konuyu haberimize yansıtmak istedik. 

       Değerli Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ve ekibi bu yol suzluğa neden çare bulunmuyor? Hani sizin gözünüzde tüm vatandaşlara parti gözetmeden eşit ve hak ettiği şekilde her istekleri mağduriyetleri giderilecekti. İşte 32 gün sonra seçim var bu vatandaş nasıl oyunu versin sizlere veya iki yıl sonra yerel seçim var vatandaşın eli nasıl siz yetkililere oy vermeye gitsin. Vatandaş umut ediyor ki Susurluklu Değirmen yolu sokak sakinleri daha temiz çamursuz çizmesiz bu yollarda yürüyebilsinler. Bizler de ulusal ve yerel basın olarak konunun takipçisi olacağız. İbrahim PAMUKÇU  Susurluk 



Anahtar Kelimeler: Değirmen ağrıttı.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı