Dede'den, Toruna Dondurma' da damak tadı.

Dede

Bandırma’nın Dondurma'da markası “Roma Dondurması”

Bandırma’nın dondurmadaki markası “Bandırma Roma Dondurma”ya vatandaşlar ilgi gösteriyor.

1976 yılından bu yana 47 yıldan beri dondurmacılık yaptığını belirten Roma Dondurma İşletmesi’nin sahibi Yılmaz Atik, şunları söyledi:

“Anne ve baba dedelerimin ikisi de dondurmacıymış. Mesleği onlardan devraldım ve bugünlere kadar ulaştırdım. Üretimimizi eşim Arzu Atik ile birlikte merkez üretim yerimiz olan Bandırma Kapalı Pazar Yeri’nde bulunan butik iş yerimizde yapıyoruz. Yaklaşık 100 çeşit dondurma üretimimiz var. Bandırma’mızda, toplam altı noktada satış yapıyoruz. Üretimimizde kaliteyi çok önemsiyoruz. Üretimde en önemli malzememiz süt, salep ve şekerdir. Bu ürünlerin kalitesinden hiç ödün vermiyoruz. Şekeri ise Susurluk’tan alıyoruz. Eşim Arzu Hanım da 38 yıldan beri benimle birlikte üretim yapıyor. Onun emekleri de çok önemli. Üretimimiz her çeşit katkı maddesinden uzak olup, organiktir. Bu titizliğimiz sonucu marka durumuna geldiğimiz için mutluyuz.”

KARPUZ GİTTİ, DONDURMA ARTTI

Bu yıl karpuz fiyatının yüksek oluşunun dondurmaya rağbeti daha da artırdığının altını çizen Atik, “Eski yıllarda vatandaşlar, bugüne kadar çok ucuz olan karpuza yönelirdi. Ancak bu yıl karpuz alım gücü azalan vatandaşlar, dondurmaya daha çok ilgi gösteriyor” diye konuştu.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: ' Toruna Dondurma' damak .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı