Davul Bandırma belediyesinin boynunda, Tokmak Büyükşehir'de

Davul Bandırma belediyesinin boynunda, Tokmak Büyükşehir

Büyük şehir uygulaması ile birlikte SU'yun yetkisi BASKİ'de geçti. Cumhuriyet Meydanını serinleten havuzun vanası kapatıldı.

Bandırma'da, AK Belediyeciliğin MEGA projesi olarak dönemin Belediye Başkanı Mehmet Cemal Öztaylan, Yardımcısı İnşaat Mühendisi Recep Eraydın tarafından2006 yılında projelendirilip hayata geçirilen Fıskıyeli havuz, 2015 te Büyükşehir yasası ile suyun tasarruf hakkı BASKİ ye verilmesi ardından kör tıpa atılan fıskıyeli Havuz 7 yıldır suya hasret kaldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisinde olan alanda sahile uygun aydınlatma lambaları yanında çevre temizliği olsun çim ve ağaç bakımı olsun, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi park bahçeler çalışmaları yeterli ve gerçekten iyi çalışıyorlar acak içinde 4 çınar ağacının bulunduğu yonca yaprağı şeklindeki süs havuzu 7 yıldan beri su bekliyor.

Adı üstünde, “süs havuzu”…

İçinde suyu olmayan havuz olur mu, olursa işte ortaya böyle çok çirkin bir görüntü çıkar…  Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olan süs havuzu çevresinde oturan özellikle emekliler çınar ağacı gölgesindeki havuzun suyunun konulmasını istiyor.”

Bakımı zor oluyor deniliyorsa 15 yıl nasıl bakımı yapıldı, şimdi mi zor geliyor?” diye soran vatandaşlar havuzun 2006 yılında belediye eski başkanı Recep Eraydın zamanında yapılmıştı.. ERDEM ÖZCAN



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı