Davetsiz misafir

Davetsiz misafir

Park yeri bulamayan bayan sürücü, Park lokantasına park etti. 4 yaralı var







Erdek`te bugün meydana gelen ilginç kaza herkase ``Bu kadar olur!...`` dedirtti.

Kaza öğle saatlerinde çarşı içinde Zübeyde hanım caddesinde meydana geldi.
Esma Yıldız (40) adlı sürücü 16 LL 897 plaka sayılı otomobili ile geldiği çarşıda uzun süre park yeri bulamayında psikolojisi bozuldu.

Bayan sürücü havuzlu meydanda iki tur attıktan sonra çıkış yolu olarak ters istikametten girdiği Zübeyde hanım caddesinde, karşı yünden üzerine gelen aracı görünce panikleyerek hem gaza bastı, Hemde direksiyonu kırdı.

Bir anda şaha kalkan 16 LL 897 plaka sayılı özel otomobil Park lokantası önündeki tretuarda yemek yiyen vatandaşların üzerine çıktı.
Lokanta da karınlarını doyurmakta olan vatandaşlardan Özcan Çelikkaya(70) Yılmaz Ekici(28) ve Bekir Üreten (50) ne olduğunu anlayamadan büyük bir gürültü ile üzerlerine gelen otomobilin altında kalırken önemli şekilde yara aldılar.
Bayan sürücü Esma Yıldız`ın da yara aldığı kaza bir anda çarşınında paniklemeye neden oldu. Çevreden yetişen vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalışırken bir grup yaralıları kurtardı.
112 ye yapılan çağrı bir süre sonra anbulansların kulakları yırtan siren sesleri ile çarşıyı dahada hareketlendirdi.
112 acil servis hekimlerinin ilk müdahalesi ardından yaralılar Bandırma Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken Park lokantasına park eden davetsiz misafir 16 LL 897 plaka sayılı otomobil`de kurtarıcı vasıyası ile Park lokantasından kurtarılarak parka çekildi.

Çarşıdaki entrasan ``Davetsiz misafir`` kazasının ardından bir süre müşterisinden olan lokanta işletmecisi iş yoğunluğunda kaçan müşteriye mi yansın, yoksa kırılan masa sandalye ve çerçevelerine mi !...











Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli