Dalış Kulübü Kurslara başladı

Dalış Kulübü Kurslara başladı

TSSF´ye Bağlı Erdekspor Dalış Kulübü planlı eğitimlere katılan kursiyerlere dalış sertifikası veriyor.

Türk Sualtı Sporları federasyonu (TSSF)´ye bağlı Erdekspor Dalış Kulübü faaliyet gösterdiği 2010 yılından beri sayısız dalgıç yetiştirdi.

Erdek Kurbağalı plajı eski taş´ın bulunduğu alanda faaliyet gösteren Erdek dalı Kulübü Erdekspor bünyesinde 2010 yılında beri gerçekleştirdiği dalış kursları ile sayısız dalgıç´ı sertifika sahibi yaptı.

Başta Bursa, İstanbul, Eskişehir ve Ankara olmak üzere, deniz altı dünyasını keşfetmek isteyenler için önemli bir uğrak merkezi olmayı başaran Erdek dalış kulübü, kulüp´e yapılan başvurulara değerlendirmesi ardından uzman eğiticiler nezaretinde önce tanıtım dalışları, ardından teorik dalışlarla ilk dönemini tamamlayan dalgıçlara sertifika veriliyor.

Kurslarını tamamlayarak bir yıldızlı Dalgıç olan kursiyerler daha sonraki dalışlarında 2-3 yıldızlı dalgıç olmak için eğitim dalışlarına devam ediyor.

Erdek Dalış kulübü kurslarına katılarak federasyon onaylı dalgıç sertifikasına sahip olan dalgıçlar daha sonra yapacakları dalışlar için deniz güvenliği sağlayan Sahil Güvenlik tarafından da muteber sayılıyor.

/resimler/2019-6/17/1635307170667.jpg



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli