"Dağbaşını duman almış"

Kasım ile birlikte dumanlanan Kapıdağ'ın ilk konukları Kent Konseyi Onyedi Eylül Üniversitesi sosyal yardım topluluğu oldu.

Bandırma Kent Konseyi Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Yardım Topluluğu ile zirvelerini duman kaplayan Kapıdağ'ın eşsiz güzelliklerine tanık oldular.

Kentin yanı başımızdaki cennet Kapıdağ'ı  sonbaharın güzelliklerine tanık olmak isteyen gurup mihmandar eşliğinde sıra dışı bir gün yaşadı, harika anılar biriktirildi. Üniversite şehri Bandırma da gençler ile Kapıdağ'ın güzelliklerini keşfetmek gruba olağan üstü motivasyon kazandırdı.

Kent Konseyi başkanı Av. Serdar Polat, “Yeşile ve doğaya karşı duyarlılıklarından çok mutlu olduk. Bandırma Kent Konseyi, Gençlik Meclisimiz başta olmak üzere özellikle üniversiteli öğrencilerimizin projelerine karşı elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edecektir. öğrencilerimize bu tür aktivitelerle hem bölgemizi tanıtmak hem onlarla tanışmak en büyük temennimiz. Üniversite Şehri Bandırmamızda öğrencilerimizin yaşadıkları sorunlara karşı en birinci ağızdan görüşlerimizi ilgili kurumlara da aktarmaya devam edeceğiz.” dedi.



Anahtar Kelimeler: "Dağbaşını duman almış"
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı