D-565 SUSURLUK BANDIRMA KARAYOLU KAPANDI

D-565 SUSURLUK BANDIRMA KARAYOLU KAPANDI

Torku Geri Kazanım Bertaraf A.Ş. ne ait tesis içerisinden kanalizasyon atıklarının aşırı yağıştan dolayı taşması sonucu D-565 Susurluk-Bandırma Karayolu (Susurluk istikametine) Tek yön ulaşıma kapandı.

27.04.2023 saat:19.00 da Susurluk ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı Göbel mahallesinde bulunan 2022 yılı Ekim ayından itibaren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından mühürlenerek kapatılan Torku Geri Kazanım Bertaraf A.Ş. ne ait tesis içerisinden kanalizasyon atıklarının aşırı yağıştan dolayı taşması sonucu D-565 Susurluk-Bandırma Karayolu (Susurluk istikametine) Tek yön ulaşıma kapanmıştır. 

Ulaşım geçici olarak Göbel mahallesi içinden sağlanmaktadır. Meydana gelen olayla ilgili olarak yolun tekrar açılması için Karayolları ekiplerine ve Balıkesir Büyükşehir Belediye ekiplerine bilgi verilmiştir. Ayrıca meydana gelen olayla ilgili olarak tutanak tutularak Çevre Şehircilik il Müdürlüğüne gönderilmek üzere Susurluk Kaymakamlığına gönderilmiştir. 

Göbel halkının mahalle sakinleri bu atıklardan rahatsızlık duymakta etrafı koku sarmış durumdadır. Sayın yetkililerin ve Belediyenin bu duruma derhal çözüm bulmasını istemektedirler. Göbel mahalle sakinleri seçim üzeri böyle bir mağduriyet yaşamamız insanları çileden çıkarmaktadır. Derhal bu atıkların taşınmasını başka bir alana konulmasını istemektedirler.  İbrahim PAMUKÇU -Susurluk



Anahtar Kelimeler: - SUSURLUK BANDIRMA KARAYOLU KAPANDI
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı