ÇYDD’ye Uluslararası Şeffaflık Ödülü

ÇYDD’ye Uluslararası Şeffaflık Ödülü

Başkan Başaran, ÇYDD şubesinin faaliyetleri hakkında da bilgi vererek 2020 yılı için hedeflerini paylaştı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Uluslararası Şeffaflık Derneği tarafından kurumsal kategoride ödüle değer bulundu. ÇYDD Bandırma Şube Başkanı Avukat Ece Başaran, derneğin Bandırma şubesinin faaliyetleri hakkında da bilgi vererek 2020 yılı için hedeflerini paylaştı.

ÇYDD Bandırma Şube Başkanı Ece Başaran: “Göreve geldiğimiz Mart ayında bursu öğrenci sayımızda ciddi bir düşüş vardı. Banvit’in satışı ile kesilen desteğin bunda etkisi var. Biz göreve gelir gelmez fiziki olarak şartları  çok kötü olan eski yerimizden çıktık  ve içinde bulunduğumuz daireyi kiraladık. Bireysel olarak burs vermek isteyen vatandaşlarımıza ulaştık. Şu anda 26 burs veren bağışçımız sayesinde 69 öğrenciye burs sağlıyoruz.  2020 yılında da kurumsal olarak bağışçı olmak isteyen iş insanlarının kapılarını çalacağız. İnanıyorum ki çok güzel destekler alacağız” dedi.

Uluslararası Şeffaflık Derneği ödülü hakkında da bilgi veren Başaran: “Dernek olarak kötü zamanlar geçirdik. Türkan Saylan’a yapılanlar herkesin aklında. Bu yüzden bizler kanunlar neyi gerektiriyorsa yapıyoruz. Her an bir denetime açığız. İçinde bulunduğumuz dönem de zaten şeffaf olmayı gerektiriyor” dedi.



Anahtar Kelimeler: Uluslararası Şeffaflık Ödülü
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false