Cumhuriyet ilkokulundan Türk Halk Müziği konseri

Cumhuriyet ilkokulundan  Türk Halk Müziği konseri

Barış Manço Kültür Merkezindeki konser ayakta alkış topladı.

Cumhuriyet ilkokulu "Türk Halk Müziği" konseri yapıldı. Cumhuriyet ilkokulu Okul Aile Birliği nin okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlenen konsere velilerin ve davetlilerin yoğun katılımı oldu.

Barış Manço Kültür Merkezindeki konsere katılan sanatseverler  buram buram Anadolu kokan halk müziği ezgileriyle halay çekerek ve alkış tutarak hoşca vakit geçirdiler.

Konserin sonunda Cumhuriyet ilkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nilay GÜNGÖRMEZ, duygularını şu şekilde ifade etti. "Ben öncelikle velilerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar için. Bizler okulumuz için yönetim olarak uyum içinde çalışarak eksikliklerini ve ihtiyaçlarını karşılamak çalışıyoruz. Okulumuz akademik başarıda Bandırma da varım derken sporda, sanatta da var olsun istiyoruz. Ben bu muhteşem konseri bunun bir ayağı olarak görüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Bandırma Türk Halk Müziği Derneği başkanı Kazım Beye, okul idereci ve öğretmenlerimize, bize destek olan velilerimize sonsuz teşekkürler ediyorum. " dedi. Konserin sonunda okul Müdürü Mustafa AKGÜL ve Okul Aile Birliği Başkanı Nilay GÜNGÖRMEZ tarafından" Bandırma Türk Halk Müziği Derneği " yöneticilerine plaket ve çiçek takdim edildi. 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false