Cumhuriyet ilkokulu'ndan anlamlı dijital müze

Cumhuriyet ilkokulu

Cumhuriyet ilkokulu'ndan 10-16 Kasım Atatürk Haftası'na dair anlamlı “100.yıl” dijital müzesi

Cumhuriyet ilkokulu'ndan 10-16 Kasım Atatürk Haftası'na dair anlamlı “100.yıl” dijital müzesi

İlköğretimde, Eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal etkinlikleri ile adından söz ettiren Bandırma Cumhuriyet ilkokulunda “Atatürk haftası” na dair anlamlı dijital müze düzenlendi.

Cumhuriyet ilkokulu 3. Sınıf öğretmenleri Raziye Güneş, Emine Büyükal, Aliye Türkoğlu, Şadiye Baştimur Tağ, Fatma Çakır, Canan Başer Ataç, Gülver Özçakır, Ayhan Çınar, Levent Çayırkuşu, Yılmaz Önal 3.sınıf öğrencileri ve velilerin takılımı ile sıra dışı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Okul laboratuvarında hazırlanan dijital müze, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ardından Okul müdürü Mustafa Akgül tarafından ziyaret açıldı.

Cumhuriyet İlkokulu 3.sınıf öğretmenleri ve öğrencileri, Cumhuriyetin 100. yılı ve Atatürk Haftası kapsamında oluşturulan Dijital Atatürk Müzesi, Atatürk kartpostalları, Atatürk'ü anlatan özel seri kitaplar ve dergiler, albümler, özel seri Anıtkabir 'den hediye edilen Atatürk posterleri, maketler, Atatürk’e ait TRT arşivindeki videoların QR kodları ziyaretçilere sunuldu. 

Müzede sergilenen eşyalar öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından derlenerek sergilendi. Bir hafta açık kalacak müzeyi okulumuz öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ziyaret edecekler.

Cumhuriyet İlkokulu okulu dijital müzesi “10-16 Kasım Atatürk Haftası” süresince ziyarete açık olacak.



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet ilkokulu' anlamlı dijital
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı