Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni Erdek'te yapıldı.

Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni Erdek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kaymakamlık makamında bayram tebriklerinin kabulü ardından 18 Eylül Stadı'nda çeşitli gösterilerle kutlanacak.

Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni Erdek'te yapıldı. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni her sene olduğu bir gün öncesinden 28 Ekim Cumhuriyet Bayramı arifesinde saat 13.00'te ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ufuk Kartalkayası ve Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören son buldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı yarın saat 09.30'da Kaymakamlık makamında 29 Ekim doğumlu öğrencinin ağırlanması, saat 10.00'da Kaymakamlık makamında bayram tebriklerinin kabulü saat 10.30'da ise ilçemiz 18 Eylül Stadı'nda çeşitli gösterilerle kutlanacak.

Saat 14.00'te Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi ve Erdek Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Derneği ortaklaşa çelenk sunum töreni yaptı. Saat 13.30'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunu ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören son buldu. Oğulcan Bölükbaşı-Erdek



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı