Cumhur Geçici, Ak Parti aday adayı

Cumhur Geçici, Ak Parti aday adayı

Cumhur Geçici, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden(AKP) Balıkesir Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Cumhur Geçici, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden(AKP) Balıkesir Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

20 Ağustos 1983’te, Erdek’e bağlı Çakılköy’de doğan Geçici, ilkokulu bu köyde, ortaokul ve liseyi Bandırma Anadolu Lisesi’nde bitirdi. 2005 yılında, Balıkesir Üniversitesi, Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Geçici, yüksek lisansını Amerika’nın New York kentinde yaptı. Ardından 6 yıl, New York’ta makine mühendisi olarak çalışan Geçici, 2012 yılında yeniden Türkiye’ye döndü.

Önceki yıllarda, AK Parti Bandırma İlçe Yönetim Kurulu’nda da görev yapan Geçici, milletvekili seçildiği takdirde, Bandırma’nın il olması konusu başta olmak üzere Güney Marmara Bölgesi ile ilgili hizmetlere odaklanacağını belirtti.

Bursa- Bandırma-Çanakkale hızlı tren hattı çalışmalarını memnuniyetle karşıladığını vurgulayan Geçici, “Ülkemiz için demiryolu son derece önemlidir” dedi.

Yıllardır balıkçılık sektörünün içinde bulunan Geçici, şunları söyledi:

“Türkiye’nin en büyük balıkçı köyü olan Çakıl’da, yıllardır bu sektörün içindeyim. Balıkçılığımız, şu anda Tarım ve Orman Bakanlığı, Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak yürütülüyor. Ancak üç tarafı denizlerle çevrili bulunan ülkemizde mutlaka bir balıkçılık bakanlığı kurulması gerekir.”

Önceki yıllarda Bandırmaspor Kulübü yönetim kurulunda da görev yapan Cumhur Geçici, Fenerbahçe taraftarı olduğunu sözlerine ekledi.  ÖNDER BALIKÇI



Ulusal Balıkçılık sektörünün önde gelen kurumlarından GEÇİCİLER Balıkçılık yönetim kurulu Başkanı Makina Münedisi Cumhur Geçici AK Parti'den 28. Dönem Milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu.
Anahtar Kelimeler: Cumhur Geçici Parti adayı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı