Cuma namazından sonra defnedilecekler.

Cuma namazından sonra defnedilecekler.

2 Gencin hayatını kaybettiği Motor kazası anbe an video da

Dün akşam 2 gencin tur atmak amacı ile üzerine bindikleri 03 YB 818 plaka sayılı Motorun İş bankası önünde bulunan trafik ışıklarında kamyonun altına girmek sureti ile meydana gelen kazada hayatını kaybeden Görkem Önen (32) ile Umut Özcanbay (28) in 13 Nisan Cuma namazından sonra ebedi istirahatgahlarına defnedilecekleri öğrenildi.

Arkadaş grubu ile Menderes Meydanında faaliyet gösteren çorbacıya gelen gençlerden Görkem Önen, Umut Özcanbey´in motoru ile bir tur atmak istemesi üzerine, Umut Özcanbey´de  Görkem´in selesine binerek başlayan TUR, İnönü-Atatürk caddelerinin kesiştiği Trafik ışıklarından karşı yöne geçmek isterken, Postane yokuşundan aşağı gelen 16 DE 540 plaka sayılı kamyon´un altına girmek sureti ile kaza yerinde hayatlarını kaybetmişlerdi.

Cumhuriyet savcılığı feci kazanın soruşturmaları tamamlaması ardından  Umut ve Görkem´in cenazelerinin defin izni verildi.

Edinilen bilgiye göre Görkem Önen´in cenazesi Sunullah Dersaadet Caminden, Umut Özcanbay´ın cenazesi ise Haydarçavuş camiinden Cuma namazı ardından kılınacak cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahlarına defnedilecekler.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli