Cugra moTTo Cafe-Bar Beach

Cugra moTTo Cafe-Bar Beach

Erdek´te, sezonun en çok beğeni alan işletmesi oldu

Erdek´te 2019 yaz sezonuna dangasını vuran işletmeler arasında çok çok begeni alan Cugra-moTTo cafe-bar-beach doluluk oranına performans kattı.

Erdek´in tanınmış isimlerinden Şamil Arslan´ın işletmeciliğini üstlendiği "Cugra moTTo Cafe-Bar- Beach" 9 günlük bayram tatili ile kapılarını araladığı yaz sezonunda en çok hit alan işletmeler arasında yer aldı.

/resimler/2019-6/16/2039593424104.jpg

Erdek Cugra´da "Burhan Soydan Çiftliği" olarak tanımlanan bölgede faaliyet gösteren 3 mekandan en sonuncusu olan "moTTo cafe-bar-beach" işletme anlayışını beklentinin ötesine taşıdı.

Sıra dışı tatil programı programı yapanlar ve bölgenin kendine özgü bakir coğrafyasını bilenler sabah´ın erken saatlerinde mesken tuttukları "moTTo cafe-bar-beach" da akşamın gün batımına dek güneşlenme olanağı buluyor.

Cugra, "moTTo cafe-bar-beach" da güneş-kum ve deniz keyfini akşama taşımak isteyenler ise bambaşka bir atmosfer ile sıra dışı yemek programı yapma olanağı buluyor.

Özellikle denize sıfır hazırlanan masalarda gün batımını izleyerek gecenin öteki yüzü ile akşamı yaşamanın keyfi tatil beklentilerini bir adım öne taşıyor.

"moTTo cafe-bar-beach" işletmecisi Şamil Arslan, uzun bir süredir yapım çalışması içinde oldukları mekanın gece ve dündüz moduna göre dizayn edilmesi adına en uygun projeyi hayata geçirdiklerini, özellikle coğrafya´nın bakirliği dolayısı ile en temiz deniz-kum- çevre olarak bilinen ve Erdek´in makuz tarihinde sandallarla gidilen kadınlar plajı olarak bilinen "Burhan Soydan Çiftliği"nin araç yolu ile bağlantısı olmamasına karşın tatilciler tarafından tercih edilmesi konum kadar işletme anlayışınında etkili olduğunu söyledi.

Şamil Arslan, "tüm dostlarımız ve tatilcileri "moTTo cafe-bar-beach"e bekliyoruz, bizim işimiz öncelikli müşteri memnuniyeti." dedi.

/resimler/2019-6/16/2056013911923.jpg



Anahtar Kelimeler: Cugra moTTo Cafe Beach
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli