"C&S ÇİĞKÖFTE" AKÇAY`DA

Edremit'te Hande Özen adlı işkadını Türkiye'deki ağız tadı kültürünü Akçay'da açtığı C&S Etsiz Çiğ Köfte” işletmesi ile tanıtıyor.







Edremit'te Hande Özen adlı işkadını Türkiye'deki ağız tadı kültürünü Akçay'da açtığı C&S Etsiz Çiğ Köfte” işletmesi ile tanıtıyor.


Edremit'te Hande Özen adlı işkadını Türkiye'deki ağız tadı kültürünü Akçay Beldesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde açıp hizmete verdiği C&S Etsiz Çiğ Köfte” işletmesi ile tanıtıyor.

Geleneksel Anadolu Mutfağının ve Anadolu insanının ağız tadının vazgeçilmezlerinden olan C&S Etsiz Çiğ Köfte” ile bu bölgede tanıtımı yanı sıra dünyanın en lezzetli ağız tadını tanıtmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen

Edremitli iş kadını Hande Özen, Ürün ve hizmet yelpazesi ile Türkiye'nin (ve dünyanın) lider etsiz çiğ köfte zinciri olan C&S Etsiz Çiğ Köfte, İçli Köfte ve tatlı çeşitleri ile hizmet vermeye başladıklarını açıkladı.Hande Özen, Anadolu insanının 2 bin yıllık geleneksel lezzetleri, kendi kültürümüzle ve tarih mirasımızı da yaşatma adına, üretilen bu ürüne Çiğ Köfte” adını verilmiş. O gün, bu gündür Çiğ Köfte Anadolu halkının milli ağız tadı olmuştur” dedi.                                                                                                                          2010 yılında gıda sektöründe faaliyet gösteren  C&S Etsiz Çiğ Köfte” firması, Türkiye ve Avrupa çapında "Franchising" sistemi ile büyümeye devam edip, Anadolu damak tadını günümüz modern teknolojisi ile birleştirerek, doğal lezzetleri en hijyenik ortamda sizlere ulaştırmayı hedeflediği açıklandı..

C&S ETSİZ ÇİĞ KÖFTE” NASIL YAPILIR?

Çiğ köfte, hazırlanışı ve sunuluşuyla yemekten öte, bir şölendir. Orijinali çiğ etle yapılır ve yerinde tüketilir. Çiğ etle yapılan köfteler, doğru şartlar yerine getirilmediğinde zararlı bakteriler üretmekte ve insan sağlığı için tehlike oluşturmaktadır. Nakliyesi, servisi, saklama koşulları oldukça zordur. Çiğ etin merkezde üretilip dükkânlarda satılması gıda sağlığı açısından mümkün değildir. Etsiz çiğ köfte günümüzde bu ihtiyaçtan doğduğu” açıklaması yapıldı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı