Coşkulu kutlama hazırlıkları

Coşkulu kutlama hazırlıkları

CUMHURİYETİMİZİN 94.YIL COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 94. yıl coşkusu resmi törenlerin yanı sıra, Bandırma Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

Resmi Kutlama programında; 28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 13.00´de Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtında Çelenk Sunma töreni yapılacak.

Ardından ADD ve sivil toplum örgütleri saat 13.30´da Atatürk anıtına çelenk koyacak. Çelenk sunma törenlerinin ardından da saat 14.00´de Sanat Kafede geleneksel Cumhuriyet Yemeği verilecek.

Resmi tören programında 29 Ekim Pazar günü ise saat 09.00´da Kaymakamlık Makamında İlçe Kaymakamımız Günhan Yazar tarafından tebrikler kabul edilecek. Saat 10.00´da Cumhuriyet Meydanı´nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni ve tören geçişi gerçekleştirilecek.

Kutlamaların akşam bölümünde ise saat 19.00´da Migros önünden başlayacak olan Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı, Ordu Caddesi güzergâhından devam edecek ve Cumhuriyet Meydanında son bulacak. Yürüyüş sonunda Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu, İstiklal Marşı ve konuşmalar yapılacak.

Kutlamaların son bölümünde ise saat 20.00´de Cumhuriyet Konserleri yer alıyor. Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce vatandaşımız Feridun Düzağaç konseri ile Cumhuriyet coşkusuna yakışan unutulmaz bir gece yaşayacak.   



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli