Coşkulu 3 Aralık kutlaması

Coşkulu 3 Aralık kutlaması

Kurtuluş Düğün salonundaki etkinliklerde Engelli Öğrenciler hünerlerini sergiledi.

Bandırma´da faaliyet gösteren Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi ile Özel Atatürk Eğitim ilk ev Orta Okulu öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile eski belediye Düğün salonu, yeni adı ile Salon Kurtuluşta gösteri yaptılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından Özel Atatürk Eğitim ilk ve Orta Okulu müdürü Algan Kartal´ın konuşması ile başlayan etkinlikte söz alan ilçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Engelli öğrenciler adına Bandırma da güzel şeyler olduğunu,  gerek Şehit Öğretmen Mustafa Boz, özel eğitim ve teknik mesleki okulunda, gerekse özel Atatürk ilk ve ortaokulunda övgüye değer çalışmaların olduğunu, bu yıl 7 mesleki eğitim merkezi öğrencisinin özel işyerlerinde staj eğitimine başladığını söyledi.

3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinliği programı daha sonra Engelli öğrenciler tarafından oluşturulan gösterilere geçildi.

Çeşitli folklor ve etkinliklerin sergilendiği programı izlemek için salonu dolduran aileler, etkilendikleri gösterileri bol bol alkışlayarak coşkulu tempoya ortak oldular. 

/resimler/2016-12/2/1504520441114.jpg

Konuşma ve işitme engelli öğrenciler, İşaret dili ile İstiklal marşı okudu.

 



Anahtar Kelimeler: Coşkulu Aralık kutlaması
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli