Çömez; "Modern yeşil bir kentte nasıl yaşanır göreceksiniz."

Çömez;

Çömez: “Yolsuzluk yapanın, hırsızlık yapanın en büyük düşmanı ben olacağım”

Çömez: “Yolsuzluk yapanın, hırsızlık yapanın en büyük düşmanı ben olacağım”

Bandırmalılar ile bir araya gelen İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, “Yolsuzluk yapanın, hırsızlık yapanın en büyük düşmanı ben olacağım.” dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde hız kesmeden çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, Bandırma’da coşkulu bir karşılama ile vatandaşla buluştu. Milletine olan bağlılığını vurgulayan Çömez, , “Yolu olmayan bir köyde büyüdüm. 

Babam siyasete girdiğimde bana ‘Evlat, bu ülkede hırsız çok. Git bu ülkeyi adam gibi yönet’ dedi. Benim ne kadar millet sevdalısı olduğumu biliyorsunuz. İnançlarımdan topraklara olan bağlılığımdan asla vazgeçmedim. Bu yüzden bana zulüm ettiler. Alnım ak bir şekilde döndüğümde bana makamlar, mevkiler, hastaneler teklif ettiler. 

Ölürüm, aç kalırım, ceza evlerinde yatarım da sizin hırsızlığınıza göz yummam. Asla sizlerle beraber olmam dedim. Ahlakımla şerefimle geri döndüm ve siyaset yapıyorum. Bu memlekete hizmetkar olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Şimdi hizmet vakti. Ankara’ya gideceğiz. Kravatlı çetelerin bileğinden tutacağız. Bu memlekete huzur getireceğiz.” dedi.

“BİZİM YÖNETİMİMİZDE BİR KURUŞ YOLSUZLUK YAPAN OLURSA ELİNİ BÜKECEĞİM”

Türkiye’nin verimli topraklarda iktidarın yolsuzlukları yüzünden sıkıntı çektiğini söyleyen Çömez, İYİ Parti’nin seçimi kazanması halinde Balıkesir ve Bandırma yerel yönetiminde yolsuzluk olmayacağını belirtti. 

Çömez, “Dünyanın en bereketli topraklarında yaşıyoruz. Ankara’daki kravatlı çeteler yüzünden böyle bir milleti böyle bir toprakta coğrafyada açlık ve sefalet içerisinde bırakıyorlar. Asla ve asla bizim yönetimimizde böyle bir haksızlık zulüm olmayacak. Bu güzel ülkede huzur olsun istiyoruz. 

Kardeşlik olsun, bolluk bereket olsun. İnsanlarımız birinci sınıf vatandaş olsun istiyoruz. Hukuk hak adalet istiyoruz. İYİ insanların yönettiği ülkede, hepimize bolluk bereket huzur gelecek. Bizim yönetimimizde bir kuruş yolsuzluk yapan olursa elini bükeceğim. Yolsuzluk yapanın hırsızlık yapanın en büyük düşmanı ben olacağım. 

Modern yeşil bir kentte nasıl yaşanır, ulaşımını düzeltmiş, toplumsal kalkınmasını tamamlamış bir kentte nasıl yaşanır o zaman göreceğiz,” şeklinde konuştu.  (Haber Belit Pektezel)



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı