Çok yönlü Eğitimci Yazar Fazilet Kırtay ilk kitabı "Lal Balıklar"ı imzaladı.

Çok yönlü Eğitimci Yazar Fazilet Kırtay ilk kitabı

Geliri Kızçoder'e bağışlanan Yazar Fazilet Kırtay'ın ilk kitabı "Lal balıklar" için imza programı hazırladı.

Belediye Meclisi Üyesi, Eğitimci Fatma Sibel Karabacakoğlu tarafından bir süre önce kurulan portakal renkli flor'lu bayanyanları oluşturan "Kızçocukları umudumuz Derneği" (Kızçoder) kristal gazinoda gerçekleştirdiği program ile çok yönlü eğitimci Yazar Fazilet kırtay'ın ilk kitabı "Lal Balıklar" ı imzaya açtı.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen "lal balıklar" imza programında konuşan Kızçoder başkanı Fatma Sibel Karabacakoğlu gelinen noktada Cumhuriyet alanında katıldıkları elektirk faturalarını protesto toplantısı gibi ülkede önemli sorunların bir bir ardında yaaşandığını vurguluyarak "Mulesef ülkemizde 5 (Y) problemi var, Yolsuzluk gibi, Yoksulluk gibi, Yasaklar gibi, Yaşam tarzı gibi, Yaşam hakkı gibi, bu 5 Y'nin en mağduru yine biz kadınlar. Bu anlamda 7 kadın kurulu arkadaş ile birlikte 0-18 yaş arası kız çocuklarımızın maddi-manevi ve hertürlü zorlukla mücadelede yanında olmaya söz verdik. Bu noktada aramızda yer alan sayın Fazilet Kırtay'ında yazdığı öykü kitabını Kadın ve Kız çocuklarına bağış yaptığı noktada birlikteyiz" dedi.

Daha sonra Kendisini ve kitabını tanıtan Fazilet Kırtay, ilk eseri "Lal balıklarının" günü birlik çala kalemden öte, yaşanmışlığını satırlara taşıyan bir kitap olduğunu söyledi.

İmza programına katılanlar daha sonra "Kızçoder" yöneticilerinde satın aldıkları "lal balıkları" kitaplarını yazar Fazilet Kırtay'a imzalatla olanağı buldular.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı