“ÇOK YAŞA CUMHURİYET!”

“ÇOK YAŞA CUMHURİYET!”

KOÇ HOLDİNG, CUMHURİYET’İN 100. YILINI KUTLARKEN LOGOSUNU “ÇOK” OLARAK DEĞİŞTİRDİ:

Cumhuriyet’in 100. yılını kutladığı iletişim çalışmalarını güçlü ve aralıksız bir şekilde sürdüren Koç Holding, 29 Ekim haftasında yayınladığı filmle, “Çok Yaşa Cumhuriyet!” diyor. Koç Holding, Cumhuriyet’e ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygısını ve minnetini ifade etmek üzere, geçici bir süreliğine marka adını ve “Koç” logosunu, filmin mesajıyla uyumlu bir şekilde “Çok” olarak değiştirdi.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin 97 yılına tanıklık eden, ülkemizin ekonomik ve toplumsal gelişimine büyük katkı sağlayan Koç Holding, 29 Ekim haftasında “Çok” özel bir iletişime başladı. Cumhuriyeti kutlamanın en güzel yolunun, çalışmak, üretmek, hayal etmek ve en iyisini başarmak olduğuna inanan Koç Holding, yayınladığı filmle “Çok Yaşa Cumhuriyet!” diyor. 

Koç Holding, Cumhuriyet’e ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygısını ve minnetini ifade etmek için adını ve logosunu da değiştirdi. İletişim kapsamında, Koç Topluluğu’nun tüm iştirak ve markaları da “Çok” logosunu kullanıyor. Kutlama iletişimi kapsamında hazırlanan filmin çekimleri 6 gün sürdü ve yaklaşık 2 bin oyuncu kamera karşısına geçti. Yönetmenliğini Fatih Kızılgök’ün üstlendiği filmin yapım şirketi Kala Film, yaratıcı ajansı ise Tribal Worldwide İstanbul oldu. 

Cumhuriyet İlelebet

Koç Holding ve Topluluk Şirketlerinin 2006’dan beri süregelen 10 Kasım Atatürk’ü Anma İletişiminin bu seneki senaryosu ile konuşan bir metin ve görsel dünyaya sahip olan 100. Yıl özelindeki iletişim çalışması; çağdaş, laik, demokratik Cumhuriyetimizin öne çıkan değerlerini vurguluyor. Filmin mesajlarında ve görsel dünyasında; özgürlük, hayal gücü ve adalet vurguları birleştirici ve kapsayıcı bir üslupla yer alırken, Cumhuriyetin büyüklüğünün bunların mümkün olmasına olanak sağlaması nedeniyle öneminin altı çiziliyor. 

Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihinde hatırlanacak, kutlanacak “ÇOK” şey var!

Koç Holding; TV, dijital, radyo, sinema ve açık havayı kapsayan bütünleşik bir iletişim kampanyasıyla Cumhuriyet coşkusunu 81 ile taşıyor. “Cumhuriyet’in 100 Değeri” projesiyle de 100 gün boyunca her gün bir Cumhuriyet değerini gündeme taşımaya devam ediyor. Cumhuriyet’in 100 yıllık tarihini ve kazanımlarını en iyi şekilde yansıtmayı amaçlayan proje ile Koç Holding, “Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihinde hatırlanacak, kutlanacak ÇOK şey var” mesajını vurguluyor. 

Koç Holding’in 29 Ekim filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=akEr1sytYbY 

Künye

Reklamveren: Koç Holding

Reklamveren Temsilcileri: Burçin Girit, Okyar Tuncel, Ceren Duyuler, Sevgim Turan Sencil, Emin Çalışkan, Müge Taşpınar, Füsun Büge Batmaz

Reklam Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul

Yaratıcı Ekip: Arda Erdik, Melih Ediş, Ozan Aslan, Evren Doğrar, Ege Öztayfun, Ezgi Yıldırım, Alican Kılıçoğlu, İlayda Çobanoğlu, Kadriye Özel, Emre Lafçı, Gürol Yılmaz, Erman Anıt, Aytaç Yalçın, Derya Bolluk, Sema Gün, Nil Tuncer

Müşteri İlişkileri Ekibi: Pelin Önal, Dilara Ergün, Yağmur Özdemir Silen, Aydan Kibar, Ebru Özsoy

Stratejik Planlama Ekibi: Göktuğ Yurt, Kaan Arslan, Mehmet Keçili

Ajans Yapımcıları: Gülengül Soytürk, Ümit Bak, Alper Öz

Fotoğraf: Şenol Altun, Rpresenter

Yapım Şirketi: Kala Film

Yapımcı: Hazer Baycan, Serkan Tırmık, Seda Kurtulmuş

Yönetmen: Fatih Kızılgök

Görüntü Yönetmeni: Akın Çetin

Kurgu: Adil Yanık 

Müzik: Cenk Çelebioğlu, 25mMusic Production

Post Prodüksiyon: ABT İstanbul



Anahtar Kelimeler: CUMHURİYET!”
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı