?Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli mirasımız ?barış´ olacaktır?

?Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli mirasımız ?barış´ olacaktır?

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın´ın ?1 Eylül Dünya Barış Günü? Mesajı

Ülkemiz, huzur ve barışa en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçmektedir. Barışın önemini kurtuluş mücadelemiz sırasında ateşten gömlek giyerek sınamış bir milletin evlatlarıyız. Esasında onur ve varoluş mücadelesi olan Kurtuluş Savaşımızda yürek yüreğe, dişiyle tırnağıyla mücadele eden analarımızın, bacılarımızın ve babalarımızın bize bıraktığı en önemli miras budur işte, barış? Aslında bu saplandığımız terör bataklığının yaratıcılarının da temel hedefi budur, yani iç huzurumuz, kardeşliğimiz ve dostluğumuzdur.

Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizde huzurun sağlanması için üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır, yapmaya devam etmektedir. Partimiz, ülkemiz hükümetsiz kalmasın, istikrar sağlansın, memleket kaosa sürüklenmesin diye elinden gelen çabayı göstermiştir. Partimizin huzurdan, istikrardan ve barıştan yana tutumunda asla bir değişiklik olmayacağını belirtmek isterim.

Büyük Önder Atatürk´ün "Yurtta Sulh,Cihanda Sulh" sözü ?barış? konusunda yol göstericimiz olmaya devam edecektir. Çünkü biliyoruz ki çocuklarımıza bırakacağımız en değerli mirasımız ?barış? olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatan toprakları üzerinde, ayyıldızlı bayrağımız altında asırlar boyu barış içerisinde yaşamamız dileğiyle 1 Eylül Dünya Barış gününü kutluyorum.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli