Çizgi Sanat Evi sanatçılarınca oluşturulan karma yağlı boya resim sergisi açıldı.

Çizgi Sanat Evi sanatçılarınca oluşturulan karma yağlı boya resim sergisi açıldı.

Çizgi sanat evi sanatçıları tarafından hazırlanan yağlı boya resimleri Melih Çınar sergi salonunda ziyarete açıldı.

Bandırma'da 11 yıldır faaliyette bulunan "Çizgi Sanat evi"  8 sanatçısının eserlerinden oluşan yağlı boye resim sergisi, Melih Çınar sergi salonunda beğeniye sunuldu.

Açılış konuşmasını yapan Çizgi sanat Evi kurucusu Aynur Ergen, 11 yıldır devam eden çalışmalarının bugüne dek sayısız sanatçı yetişditirği, bugünde 8 sanatçı Aynur Aslan, Ayşegül Bayındır, Çiğdem Bayraktar, Eser Tüzümet, Funda Kıymaç Şeker, Nadi Çizmen ve Yurdanur Dülger'den oluşan sanatçıların eserlerinin yer aldığı yağlı boya resim sergisini begeniye sunduklarını söyledi.

Başkan Av. Tolga Totun ise özellikle Bandırma'nın 100. kurtuluş yıldönümü dolayısı ile 17 Eylül ve ardından başlayan kitap ve söyleşi günleri ile dolu dolu kültürel etkinlikleri gerçekleştirdiklerini, Bundan sonrada sanat ve sanatçıyı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.



Ayşegül sanat
4.10.2022 13:50:15
Bu muhteşem sergi için öncelikle bandırmanın UlU Çınarı büyük üstad #AliDülger hocama emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler ayrıca çizgi sanat atolyesine bize çalışma ortamı sunduğundan dolayı minnettarız

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı